3 csillagjegy, aki idén még szerelembe eshet

Az év a vége felé közeledik, pedig még hozhat izgalmakat 2022!

Már novembert írunk, lassan a karácsonyra koncentrálnánk, de könnyen lehet, hogy az ünnepek előtt még felbolydul az életünk – mégpedig örömteli módon. Íme három csillagjegy, amelyik idén még várhatóan szerelembe esik.

Rák

A Rák igényli a harmóniát, mert alapvetően könnyen kibillenthető, és olyankor igen feszültté válik.  Pedig nem szeret konfrontálódni, előtérben lenni, a nyugalom a legfontosabb számára. Éppen ezért nem is keresi a kihívásokat, és feltétlen az új szerelmet sem. De bátortalanság ide vagy oda, most találkozhat valakivel, aki előcsalogatja a csigaházából. És valójában azt sem bánja, hogy ilyen visszahúzódó. Mert azt viszont tudja, hogy őszinte és biztos alapokon álló kapcsolat várhat rájuk.   

Bika

A Bika nem szereti csak félig elvégezni a dolgokat. Amibe belefog, azt végig is viszi teljes elánnal. Legyen szó munkáról, na nem egyről, hanem százról, legyen szó párkapcsolatról, barátokról, családról. És most a Bika emberére akadhat, találhat egy olyan partnert, aki hasonlóan dinamikus, mint ő. Nem kell annyi kompromisszumot kössön, ez már eleve plusz energiákat ad neki, hát még a vonzalom, amit érez! Egykettőre komolyra fordulhat a kapcsolat, azon sem csodálkoznánk, ha évvégére eljegyzés is kerekedne.

Szűz

A Szűz nagyon racionális és tárgyilagos, és ez megnehezíti a párkapcsolatát, főként a kapcsolat kialakulásának kezdetén. Ritkán mutatja ki, mit érez valójában, mennyire szeret, mennyire ragaszkodik, tulajdonképpen csak akkor, ha teljesen biztonságban érzi magát. Szerencsére akad olyan csillagjegy, akinek azonban pont ez a vonzó, pont ez a kihívás, hogy meghódítson egy praktikus embert. Ahhoz persze az kell, hogy be tudja bizonyítani, ő is a hátán tud vinni, ha kell, egy egész családot.

Kiemelt kép: Getty Images