Ez a három csillagjegy váratlanul nagyobb összeghez juthat még októberben

Most mindenkinek jól jön a plusz pénz.

Drága élelmiszerek, magas fűtési költségek és növekvő infláció: minden szektorban az egekbe szöknek az árak, csak kapkodjuk a fejünket, hova tart a világ.

Főleg ha amúgy békeidőben sem vet fel minket a pénz, alig várjuk, hogy csodával határos módon kapjunk egy extra összeget a munkahelyünkön, vagy nyerjünk a lottón (bár nem is vettünk szelvényt). Nézzük, melyik az a három csillagjegy, amelyiknél sanszos, hogy a következő egy-két hétben kisebb-nagyobb nem várt pénz áll a házhoz.

Bika

A munka frontján várható a pénzeső, ha ezt tudja a Bika, talán még nagyobb kedvvel megy be reggelente dolgozni vagy kapcsolja be home office-ban a számítógépet. Jó fizetéssel kecsegtető állásajánlat, váratlan előléptetés, egy extra bónusz – ha nem is mind egyszerre, de egyik-másik lehetőség realizálódása elég valószínű. A Bika imád dolgozni, magabiztos a szakmájában, sőt olyan területeken is, amikhez nem is annyira ért, de kész rá, hogy megtanulja. Eljött hát az ideje annak, hogy jól sáfárkodjon idővel, tehetséggel, energiákkal, hogy minél több pénz állhasson a házhoz. Figyelem, kedves Bika, a pénzt ne csak „életre költsd”, jutalmazd is meg magadat akár egy utazással, akár egy vágyott lakberendezési tárggyal. Kell az öröm, kell a feltöltődés, hogy bírd energiával az új szerepköröket, az új feladatot.

Oroszlán

Az utóbbi hónapokban kifejezetten küszködnie kellett az Oroszlánnak, így épp itt az ideje, hogy egy kicsit jobb időszak köszöntsön rá. Pénz állhat a házhoz akár egy nem várt örökség formájában is – olyan szerencsés módon, hogy az elhunyt rokon olyan távoli, hogy még (érzelmi) kapcsolatban sem álltak. De teljesíthetnek jól részvények, már ha van az embernek ilyesmije, és bejöhet a joker is a lottón. Egyszóval, szerencsés hetek következnek, nyugodtan élvezze ki az Oroszlán, hogy végre kisimulnak az idegei. De arra figyeljen a csillagjegy szülötte, hogy ne költse túl gyorsan a pénzt. Mert az Oroszlán szeret nagy lábon élni, de most nem ilyen időket élünk. Túl sok volt a bizonytalanság idén, és még lesz is, meg kell próbálni valamennyi tartalékot képezni.

Szűz

A csillagok most kedveznek a Szűznek, akit amúgy mostanában szétvet az ideg a sok bizonytalanságtól.  Szóval nem árt, ha egy kis pénz áll a házhoz, hogy egy kis időre megnyugodjon. Bár a Szűz mindent megtesz a biztos anyagiakért, ám az elmúlt időszakban képtelenség követni az egekbe szálló árakat, és e csillagjegy szülötte nagyon nehezen viseli a nehezített pályát, a bonyolult hétköznapokat, főleg ha nem látja, még mit tudna ő megtenni azért, hogy nyugodtabb élete lehessen. Tény, hogy úgy is ütheti több pénz most a markát, hogy egy bizonyos pluszmunkát végre kifizetnek és még csak nem is rosszul, de előfordulhat, hogy óriási meglepetésként egy állásajánlattal keresik meg, és hozzá egy átlagon felüli fizetéssel. Már csak a Szűzön a sor, hogy mer-e kockáztatni.

Kiemelt kép: Unsplash