Stílusos kényelem egy különleges zöld otthonban (x)

Hunyd be a szemed, és fogd meg a képzeletbeli kávésbögréd. A finom ital forrón illatozik, te pedig kilépsz vele a teraszra. A természet zöldje és a tó látványa pihenteti a szemed, okos otthonod és a belső berendezése pedig minden szegletében a kényelmedet és a stílus iránti igényedet szolgálja. Ha egy igazán különleges helyen szeretnél élni, és fontos számodra a magas minőség, a természetközeliség és a fenntarthatóság, tarts velünk a Kánai-tó partjára!

Ahol az élet nyüzsgő és nyugodt

Minden, ami körülöttünk van, visszahat ránk is. Ez igazán stílusos, szép környezet a megérkezés érzetét adhatja, főképpen akkor, ha az épületek nem elvesznek a természettől, hanem a részükké válnak.

A Lake11 Home & Park a belga ATENOR ingatlanfejlesztő első hazai lakóparkprojektje. A XI. kerületi beruházási területen eredetileg 1300 lakás építésére kaptak engedélyt, de csak 900-at építenek meg, ezáltal jóval nagyobb zöld területet tudnak kialakítani, ami az esztétikai élményen túl a lakópark  élhetőségében is nagy szerepet játszik. Részt vesznek továbbá a lakóparkkal szimbiózisban élő, Kánai-tó revitalizációjában is, így a leendő lakók egy igazán természetközeli környezetben tölthetik el a mindennapjaikat úgy, hogy közben a főváros előnyeiről sem kell lemondaniuk.

Ahol az élet egyénre szabott és univerzális

Itt egyaránt megtalálhatja a számára ideális ingatlant az, aki hosszú távú befektetésként tekint egy ilyen vásárlásra, és az is, aki a családjának szeretne szép környezetben, egy fenntarthatósági szempontok figyelembevételével épült, energiahatékony otthont.

Minden lakás a budapesti ingatlanokra jellemző átlagnál jóval tágasabb belső terekkel, jól kihasználható és szintén nagyvonalú teraszokkal, igényes és szép homlokzati burkolatokkal, a legkorszerűbb műszaki, valamint okosotthon-megoldásokkal és egyszerre praktikus és stílusos belső berendezéssel várja leendő lakóit. A hatalmas üvegablakokkal rendelkező belső, kétszintes duplexek például extranagy alapterületükkel valódi alternatívát kínálnak a családi házat keresők számára is. A Lake11 lakások  tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a nagyobb családok is kompromisszumok nélkül élhessenek, és élvezhessék a tér luxusát: hogy tágas közös terekben tölthessenek el minőségi időt, de a család minden tagjának legyen lehetősége az elvonulásra is akár otthoni munkavégzésről, akár szórakozásról van szó.

Ahol az élet minőségre és szakértelemre épül

A lakóparkot négy elismert, többszörös díjnyertes, különböző stílusban alkotó építésziroda tervezte: a Vikár és Lukács Építész Stúdió, a magyar–francia kooperációban dolgozó Demeter Design Stúdió, Coldefy, az Artonic és a Stúdió’100. Az irodák munkájukhoz szabad kezet kaptak, minden csapat megmutathatta saját interpretációját, az egyedi elképzelésekből mégis harmonikus egység jött létre.

A CODE DECODE belsőépítész-csapat dolgozik továbbá a belső tereken – exkluzív minőségű modern olasz márkákat hoznak be az otthonokba, többféle ízlésvilágot kiszolgálva. A magas minőségű alapanyagok, burkolatok pedig nemcsak a komfortérzetet, de az értékállóságot is növelik.

Ahol az élet innovatív és fenntartható

Az otthonosság érzetének megteremtéséhez a megfelelő benti hőmérséklet is nagyban hozzájárul. A Lake11 egyik innovációja az lesz, hogy a hűtést és a fűtést teljes egészében fosszilis tüzelőanyagok nélkül biztosítják majd, hiszen a lakóparkban geotermikus hőszivattyút alkalmaznak, ami azon túl, hogy környezetbarát, még a fenntartási költségeket is jelentős mértékben csökkentheti.

Az okosan vezérelhető hűtés-fűtés rendszer helyiségenként szabályozható, a külső árnyékolórendszer tovább segít a hőmérsékletszabályozásban: nyáron az árnyékolással csökkenthetünk a hűtési költségeken, télen pedig több napfényt engedhetünk be az otthonunkba.

Ahol az élet saját és közös

A lakópark közvetlen környezete  is rengeteg lehetőséget rejt magában: tó partján külön futópálya épül, a gyermekek számára egy modern játszótér is könnyen elérhető lesz, a lakóparkot továbbá csökkentett autós forgalmú sétányok ölelik majd körbe, lesz kutyafuttató, és szabadtéri munkaállomások is, ha zöld környezetben szeretnénk eltölteni a munkaidőnket. A Lake11 lakói tehát nemcsak a lakásukon belül érezhetik otthon magukat a lakópark maga is számos lehetőséget biztosít arra, hogy akár rekreációval, akár sporttal vagy szórakozással töltsék a szabadidejüket, és egy igazi közösség részének érezhessék magukat.