Színekkel teli ősz (x)

Az egyre hűvösebb napokkal együtt egyre inkább meleg, természetes árnyalatokra, időtlen ruhákra, kiegészítőkre és otthoni eszközökre vágyunk.

A Tchibo kollekcióiban nemcsak ruházati és sport termékek találhatóak meg, hanem hasznos háztartási eszközök, praktikus otthoni kiegészítők; izgalmas, hetente megújuló kínálat is. Az ünnepi időszak közeledtével a lakásdekoráció különösen nagy hangsúlyt kap a kínálatukban, sok-sok ragyogó termék és ihlet várja, többek között LED-es díszek és hangulatos kiegészítők formájában.

Galéria | 2 kép

 

Az ősz beköszöntével az évszakváltáshoz alkalmas új női és férfi kollekcióból is válogathatsz, akár a saját ruhatáradat szeretnéd bővíteni, akár ajándékkal lepnéd meg a szeretteidet, a kifinomult választék a segítségedre lesz, hiszen a Tchibo tele van meglepetésekkel!

A Tchibo fenntartható anyagainak köszönhetően megérezheted a természethez való kötődést. A legfrissebb női és férfi kollekciót is ez az érzés ihlette, friss és naturális elemek jellemzik az anyagokat.

A kordbársony évről évre az őszi divat elmaradhatatlan része. Lezser bőrcsizmával és virágos blúzzal kombinálva még igazi retro hatást is kölcsönöz öltözékednek.

Különböző fazonú steppelt kabátjaik még inkább meghozzák a kedvet a sétához. Pompásan mutatnak, többrétegű anyaguknak köszönhetően pedig arról is gondoskodnak, hogy jó melegen tartsanak a hideg őszi idő esetén is.

A kockás minta abszolút klasszikusnak számít az őszi divatirányzatok között, és az is marad. Legyen szó blézerről, nadrágról vagy kabátról – természetes, meleg színekkel és farmerrel kombinálva csodálatosan őszies és főleg divatos öltözéket alkot.

A Tchibo számára különösen nagy fontossággal bír a fenntarthatóság, ezért maximálisan támogatja a felelősségteljes ruhavásárlást. Ennek érdekében olyan termékekre fókuszálnak, amelyek előállítása nem jár környezetkárosítással. Kasmír és gyapjú darabjaik tanúsítvánnyal rendelkeznek, de megtalálható náluk megújuló faforrásokból, öko biopamutból, műanyagból előállított vagy éppen vízbázisú műbőrből készült termékek is.

A hűvös időkben a meleg ruhák mellé egy forró ital is jólesik: a Tchibo üzletek kávébárjában szezonális, őszi újdonságok várnak. Az állandó kínálat mellé visszatért sokak kedvenc őszi itala, a pumpkin spice latte, az újdonságot kedvelők pedig a gesztenyés cappuccino, az Irish latte, a narancsos csokis latte vagy a sós karamellás latte közül válogathatnak.

A változó és folyamatosan megújuló kínálat mellett a promócióikat is érdemes nyomon követni. Október 6-10. között shopping napokkal várnak a Tchibo üzletekben és webáruházban!

A Tchibo legújabb őszi kínálatát itt tekintheted meg.