Ez a 3 csillagjegy most ki tudja használni a hétvégét a viták rendezésére

Nyomasztanak a régi, megoldatlan konfliktusok? Lehet, hogy ezen a hétvégén végre rendezni lehet őket.

A megoldatlan konfliktusok tudat alatt is nyomasztanak minket. Egy tisztázatlan szituáció a főnökkel, az anyóssal, a sógornővel nem igazán szolgálja a lelki egészséget. Szerencsére ezen a hétvégén három csillagjegynek is lehetősége nyílik régi vitás helyzeteket átbeszélni és békejobbot nyújtani. Lássuk, kik a szerencsések és milyen konfliktuskezelő stratégia illik a legjobban hozzájuk.

Kos

A Kossal könnyű összeveszni és szerencsére kibékülni sem sokkal nehezebb. A Kos ugyanis nem strucc, hogy a homokba dugja a fejét, szereti tisztázni a problémákat.

Alapvetően is keresi a megoldást, és nem akar hatalmaskodni, sértett lenni, leuralni, örül, ha a konfliktus utáni beszélgetés végén közös nevezőre jut a másik féllel. Itt az idő, hogy a Kos – ha akad véletlenül néhány elvarratlan szál, néhány nagyobb ellentét mostanában az életében – a hétvégén megoldjon mindent. Nem kell, hogy ezután feleslegesen fájlalja a szívét. A lényeg, hogy neki kell kezdeményeznie. Kopogjon be azokon az ajtókon, és mosolyogjon!

Bika

Egy Bikával nem jó összeveszni, haragot tartani, mert néha kíméletlen és hosszú ideig haragtartó. Könnyen lehet, hogy annyira megmakacsolja magát és annyira ragaszkodik a saját igazához, hogy akár évekig nem fog kibékülni azzal, akivel összeszólalkozott. Ez a helyzet neki sem könnyű, hiszen valójában harmóniára vágyik, úgyhogy most itt lenne az idő, hogy változtasson. Hiszen biztosan van egy-két ember, akire haragszik valamiért, és talán az okát sem tudja már. A csillagok most segítenek, hogy begyógyuljanak a régi sebek, vegye hát fel a telefont (ha nehéz a hívás, csak sms-t írjon), és higgye el, hogy a másik fél csak erre vár repesve. Már mindegy is, hogy mi volt annak idején a gond.

Vízöntő

A Vízöntő összetett személyiség, mindig meg tudja lepni a környezetét, előfordul, hogy tényleg nem tudjuk, hányadán állunk vele. Független, magabiztos, jól kommunikál, így nem fél felvállalni a véleményét, nem tart a konfliktusoktól. Éppen azért, mert szeret beszélni róla, most esélyes lehet a harag feloldása, a kibékülés, ha úgy esik, akár sírva összeborulva, nagyot lelkizve. Nyugalma, diplomatikussága is segíti a régi konfliktusok feloldását. Lehet, hogy most arra vár, hogy az ajtaján kopogtassanak, de valójában nem dédelget sérelmeket. Így itt az idő hétvégére összeülni másik féllel, koccintani a viszontlátás örömére és tulajdonképpen mindegy is már, mi volt annak idején a probléma.

Kiemelt fotó: Getty Images