Horoszkóp – 2022. szeptember 28 – október 4.

Kos:

Hajlamossá válhat a türelmetlenségre, és ez elsősorban a kommunikáció terén mutatkozhat meg. Számoljon el tízig, mielőtt megszólal, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vághatja a fát. A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömében fülig ér a szája. Ha párkapcsolatban él, társával akkor jöhet jól ki, ha ön engedékenyebben viselkedik.

Bika:

Az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Lesz, amit önre kényszeríthetnek, és lesz, amikor azt teheti, amit már régóta tervezgetett. Ugyanilyen kettősség jellemezheti az anyagi helyzetét is: a pénz jön és megy. Akár ön, akár közeli hozzátartozó végez tanulmányokat, a dolgok a kedve/kedvük szerint alakulhatnak. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti kedvese problémája.

Ikrek:

Annyi lehet a környezetében a hazug ember, mint égen a csillag, ezért el kellene osztania kettővel mindazt, amit hall. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben jó kezekben lesz. Családtaggal jól kijöhet, ha nem akarja rákényszeríteni az akaratát. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet idegeskedhet. Banki ügyet most kellene elintéznie.

Rák:

Olyan változások következhetnek be az életében, amelyek miatt még az a valaki is féltékeny lehet, akiről ezt végképp nem gondolta volna. Megeshet, hogy figyelmének középpontjában egészségének megőrzése áll, vagy a járvánnyal foglalkozhat többet. A házasságokban, régi együttélésekben olyasmi történhet, ami miatt a viszonyuk elmélyülhet, szenvedélyesebbé válhat. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Oroszlán:

Szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat, és csak arra kiadnia, amire nagyon muszáj. Olyan változás is bekövetkezhet az életében, amely miatt megfeszülhetnek az idegei. Próbáljon meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez, még akkor is, ha nem ért mindennel egyet, ami jelenleg történik. A héten kellene a fontosabb megbeszélésekre sort kerítenie, mert kommunikációban most nagyon jó lehet.

Szűz:

A környezetében több a hazug, kétszínű ember, ezért ne higgyen el mindent, amit mondanak. Felettese kényszerhelyzetbe kerülhet, ez lehet az oka annak, hogy ideges, és nem könnyű vele a kommunikáció. Lehet, hogy olyan esemény is bekövetkezik, ami miatt nemcsak munkát, hanem szakmát is vált. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, feszült helyzet jöhet létre.

Mérleg:

A figyelem középpontjában állhat, és többen szeretnének a kedvében járni. Valaki önként tolhatja az ön szekerét. Egy kapcsolat sokkal fontosabb szerepet játszhat az életében, mint korábban bármikor. Váratlanul egészségi problémája alakulhat ki. Javasolhatnak önnek egy gyógymódot, ne féljen tőle, mert a módszerrel valóban meggyógyulhat. Ha ön szülő, gyermekével legyen következetes.

Skorpió:

Környezetében több a türelmetlen ember, viselkedésük miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. A házasságokban, régi együttélésekben társa nehezebben kezelhető. Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért könnyen elsajátíthat új dolgokat, vagy a memóriája működhet kiválóan. Érdemes új munkába kezdenie. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele van a lelke féltéssel, szeretettel.

Nyilas:

A munkában, megélhetésben kommunikációs probléma alakulhat ki. Lehet, hogy felettese kerül idegtépő helyzetbe, ezért ha békére vágyik, alkalmazkodjon hozzá, és saját elképzelései előadásával várjon még egy kicsit. Olyan váratlan dolog juthat a tudomására, amely miatt minden szőrszála égnek áll. Ha ön szülő, gyermekével összerúghatja a port, és elfogadhatatlan helyzet jöhet létre.

Bak:

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Olyan lehetőséget is útjába sodorhat az élet, amellyel felszámolhatóvá válhat a szorongása. Környezetében egyesek úgy hazudhatnak, mint a vízfolyás. Ne vigyen túlzásba semmit, tartson pihenőnapot, mert betegség kialakulására nagyobb esély mutatkozik. Ne sajnálja a pénzt egészsége megőrzésére, betegségből való gyógyulásra.

Vízöntő:

Ha ön szülő, gyermekére sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítania: olyasvalami miatt szenvedhet, amit titokban akar tartani ön előtt. Beszéljen vele, és akkor segíteni tud neki, megszűnhet a félelme. Nem kedvez az idő banki ügylet lebonyolításának, ha egy mód van rá, ne vegyen fel hitelt, mert kínszenvedés lesz a törlesztése. Olyan személy bukkanhat fel, aki egykor fontos szerepet játszott az ön életében.

Halak:

Felettese az idegeire mehet. Lehet, hogy anyagilag olyan nehéz helyzet jön létre, hogy emiatt újra kell terveznie a családi költségvetést. Már a hónap közepén elfogyhat a pénze. Olyan váratlan helyzettel is szembesülhet, amely miatt annyira szoronghat, hogy nehezen jön álom a szemére. Régi ismeretségnek nagy hasznát veheti, és ennek hatására más színben láthatja a világot.