Kopogtat az ősz (X)

Éppen ezért itt az ideje, hogy feltöltsük a ruhatárunkat a C&A legújabb kötött kollekciójával.

Ha lecsökken a hőmérséklet vagy borúsabbra vált az idő, önkéntelenül is a kötött holmik között keresgélünk a reggeli készülődéskor. Mindez nem véletlen, hiszen a kellemesen puha, meleg kötöttek igazán kényeztető és kényelmes viseletek. Megfelelő kombinációban a legújabb trendek szerint variálhatjuk a gardróbunkat.

A hűvös napok alapdarabjai

A pulóverek, kardigánok, mellények, hosszabb sálak, stólák segítségével olyan réteges öltözékeket alakíthatunk ki, amelyek vagy a színek összehangolásával, vagy a különféle textúrák látványával alkotnak izgalmas szetteket. A kötött ruhadarabok könnyen kombinálhatók, a pulcsikat viselhetjük szoknyával, nadrággal, de felvehetjük különféle stílusú ruhákhoz vagy kosztümkabátok alá. Választhatjuk őket kiránduláshoz vagy munkába, ám elegánsabb találkozókon is megfelelő kiegészítői lehetnek az alapdaraboknak. 

Fontos a fenntarthatóság

A C&A új őszi kollekciójában fontos szempont volt, hogy az előállítás megfeleljen a fenntarthatósági előírásoknak. A cég továbbra is küldetésének tekinti a fenntarthatóbb alapanyagok beszerzését, innovatív megoldások keresését és a ruházati cikkek tartósságának javítását az úgynevezett körkörös divat elérése érdekében.

2021-ben a C&A volt az első márka, amely a Fenntartható Rost Egyesület (SFA) szabványa szerint tanúsított termékeket dobott piacra.

Az SFA-tanúsítvánnyal rendelkező kasmír beszerzése felelősségteljesebben történik, magas szintű állatjóléti normák betartásával, a környezeti hatások minimalizálása mellett. A kasmírdarabok ugyan némileg drágábbak, mint a többi kötött modell, viszont időtállóbbak, s mivel a fazonok általában klasszikus vonalvezetésűek, ezért sokáig megbízható darabjaivá válnak őszi-téli gardróbunknak.

Galéria | 8 kép