Horoszkóp – 2022. szeptember 21 – szeptember 27.

Kos:

Megtapasztalhatja a sors igazságosságát, mert aki korábban ártott önnek, az most olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt az ön lelkét az elégtétel érzése járhatja át. A házasságokban, régi együttélésekben társával jól kijöhetnek, talán azért, mert ön most elfogadóbb, engedékenyebb. Olyan valaki juthat eszébe, akivel már nincs kapcsolatban, és aki miatt talán a bánat könnye csillog a szemében.

Bika:

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy emiatt a környezetében többen meg tudnák önt fojtani egy kanál vízben. Ha állást kíván változtatni, most kellene a tettek mezejére lépnie, mert remek lehetőséget kínálhat önnek a sors. Ha még nem szerelmes, meglepve tapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat, különben kisebb vagyont fizethet ki.

Ikrek:

Óriási energiával rendelkezhet, ezért nincs most ön előtt lehetetlen. Talán olyan dolgokban is eredményt tud elérni, amelyek korábban szerencsétlenül alakultak. Fontos, hogy világosan fejezze ki magát, mert félreértés történhet, amely miatt aztán eheti a kefét. Most érdemes kölcsönt felvennie, mert könnyebben tudja majd törleszteni. Egyéjszakás szerelmi kalandba bonyolódhat…

Rák:

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhat. Ami azt is jelenti, hogy most kellene előadnia mindazt, ami egy ideje már foglalkoztatja, mert könnyedén elérheti, amit akar. Olyan szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy emiatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Kapcsolatai között van olyan, amely megszakadhat, és erre azért kerülhet sor, mert már nem tudják fejleszteni egymást.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerül, amely miatt irigyeinek száma hirtelen megduplázódhat. Nagyon jól ért a pénzcsináláshoz, talán még a szemétből is aranyat tud varázsolni. Kollégával remekül kijöhetnek, és ha egészségügyi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha van kis háziállata, sok örömöt szerezhet önnek. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják.

Szűz:

Figyelmének fókuszában jó lenne, ha most a pénz állna, mert olyan bevételre tehet szert, amely miatt búcsút inthet a szorongásnak. Felettesével jól kijöhet akkor, ha alkalmazkodik a főnökéhez. Ha ön szülő, gyermeke életében olyan változás következhet be, amelynek kapcsán fontos lehet, hogy ön lelki és anyagi támogatást nyújtson neki. Környezetében van valaki, aki szorult helyzetbe kerülhet, és szüksége van önre.

Mérleg:

Olyan helyzet jöhet létre, amelyet a saját jól felfogott érdekében egyelőre titokban kellene tartania. Ha nem beszél róla, nem kiabálhatja el a szerencséjét, és a dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak. Azokban a házasságokban, együttélésekben, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl, most olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt az optimizmus járhatja át mindkettőjük minden porcikáját.

Skorpió:

Annyira jól tud kommunikálni, hogy talán még homokot is képes lenne eladni a sivatagban. Ezért most kellene előadnia mindazt, ami egy ideje foglalkoztatja. Ha egészségügyi problémája van, meggyógyulhat. Olyan átalakulás következhet be az életében, amely miatt változhat a napi rutinja is, és amely miatt szerencsésnek érezheti magát. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van az ön támogatására.

Nyilas:

A munkában, megélhetésben olyan változás történhet, amely jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetére. Ha pénzről van szó, olyasmi is megeshet, amit a saját érdekében titokban kellene tartania, így elkerülheti, hogy irigykedjenek önre. A házasságokban, régi együttélésekben alkalmazkodjon a társához, és akkor béke, nyugalom lesz önök között. Ha van gyermeke, jól kijöhetnek egymással, mert csemetéje elfogadóbb.

Bak:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek jó hatással lehetnek a hangulatára. Sőt, talán a jövőjét is más színben láthatja, mint eddig. Felettese most elfogadóbb, ezért érdemes őt „bombázni” azzal, ami fontos önnek. A szerelemben ne szaladjon olyan szekér után, amely nem kívánja felvenni. Ha nyitott szemmel jár, megpillanthatja azt a személyt, aki viszont szeretne kapcsolatot létesíteni önnel.

Vízöntő:

Lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Ha ez már megtörtént, kedvese olyan vallomásra ragadtathatja magát, amely miatt önnek örömkönnyek csilloghatnak a szemében. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyletnek, rokon miatt is idegessé válhat.

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen azt sem tudja, ébren van-e, vagy csak álmodik. Pénzügyeire figyeljen oda, mert így jobban be tudja osztani a pénzt, és jut olyasmire, amire nagy szüksége van. Baráti kapcsolat talán sohasem volt annyira fontos, mint most. Ennek hatására az életében pozitív változás következhet be.