Különleges gasztronómiai élmények Budapest bohém negyedében (x)

A közelmúltban megújult belső térrel, de a már megszokott nagyszerű programokkal és finomságokkal várja vendégeit az ARAZ Étterem!

Exkluzív borvacsorák

A borok és kulináris élvezetek kedvelőinek kihagyhatatlan események az őszi hónapokban havonta megrendezett borvacsorák. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és ez idén sem lesz másként. Hat fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borász mutatja be, melyek mellé Barka Áron Chef de Cuisine tökéletesen illeszkedő hatfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük.

Az idei első alkalommal, szeptember 29-én este hét órától Dubicz borvacsorával várjuk kedves vendégeinket!

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok egy 114 hektár saját szőlőültetvényen kiemelten fehérborokkal foglalkozó pincészet. A 115 éve ápolt borkultúrát, a Mátrai borvidék nagyszerű adottságait és legmodernebb technológiát ötvözve díjnyertes borokat alkotnak.

„Minden évjáratnál palackba zárjuk szívünk, lelkünk és szakmai tudásunk legjavát. Kínálatunkban megtalálhatók a fehér szőlőfajtákból készülő tradicionális borok, melyek a könnyed ízek kedvelőitől az ínyencekig mindenkit elvarázsolnak.”

Vacsoráink jellegükből adódóan megismételhetetlenek, különlegesek, felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeinknek, és nekünk is. A jó hírünk az, hogy ez a program a jövőben is megtalálható lesz éttermünk kínálatában. Dubicz borvacsoránk után a soron következő alkalommal október utolsó csütörtökén, a borászat egyelőre legyen meglepetés…

Weboldalunkon rendszeresen friss hírekkel jelentkezünk borvacsoráinkról is.

Ízletes déli menü – elérhető áron

Ebéd a közelben? Ízletes déli menüvel várjuk ebédidőben hétfőtől szombatig a gasztronómia szerelmeseit, és mindazokat, akik egy kellemes pihenővel szeretnék megtörni a vágtázó hétköznapokat. Az ételek tekintetében továbbra is a magyar és nemzetközi konyha remekei kerülnek elénk némi csavarral, ahogy azt már Barka Áron séftől megszokhattuk. A séf egyik legfőbb alapelve, hogy minőségi, a lehető legjobb forrásból beszerzett alapanyagokból készüljenek az ételek, melyeket a szezonnak megfelelően válogat össze.

Vendégeink saját ízlésüknek megfelelően állíthatják össze kettő- vagy háromfogásos ebédjüket. Barka Áron séf és csapata hétről hétre újabb izgalmas menüsorral készülnek, így vendégeink két ínycsiklandó levesből, négy isteni főételből és három mennyei desszertből választhatnak.

Galéria | 8 kép

Különleges gasztronómiai élmények Budapest bohém negyedében (x)

Különleges gasztronómiai élmények Budapest bohém negyedében (x)

Fotó megosztása:

„Bisztrós”, mégis elegáns

A frissen, idén tavasszal megújult étterem arculatában enyhén „bisztrós”, mégis elegáns kialakítást kapott, jellemzően a világosabb színek dominálnak. Sáfrány Csilla (aki a cégcsoport szállodáinak is egyik belsőépítésze) az átalakításkor a Continental Hotel Budapest szecessziós stílusjegyeit is felhasználta, ami többek között a Kaza beton falburkolatban is megmutatkozik. Tom Dixon Beat lámpák, Pedrali Nym székek, Casamance textilek és egyéb dizájn elemek teszik egyedivé és stílusossá az enteriőrt. Az étterem egy belső terasszal is rendelkezik, mely a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a belváros zajától távol valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget.

Kövessétek figyelemmel éttermünk weboldalát, ahol rendszeresen megjelenő hírlevelünkre is feliratkozhattok.