Elmerülés a holisztika világában (X)

Számos okot felsorolhatnánk, hogy miért érdemes idén ősszel Bükfürdőre menni pihenni, vagy csak egy hosszú hétvégét eltölteni a Caramell Premium Resort****superior-ban.

Távol-keleti stílusjegyek, finom elegancia és harmónia. 4 épületszárnnyal, 4000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, egészség központtal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel várja kedves vendégeit a szálloda.

A színes kikapcsolódási lehetőségek között mindenki megtalálja a kedvére való programot: gyermek-pancsoló, változatos szaunavilág, bowling pálya, ízléses bárok, saját cukrászműhely és egyedülálló gasztronómiai világ biztosítja a pihenést és szórakozást. A kikapcsolódás az egész család részére garantált: a kicsiket animációs foglalkozások, míg szüleiket testi lelki egyensúllyal kapcsolatos kezelések várják.

A szálloda megalapítása óta magáénak vallja és minden területen alkalmazza a holisztikus szemléletet, amelynek alapelve a test, lélek és szellem egysége, harmóniája. A test gyógyítása és kényeztetése mellett jelentős hangsúlyt fordít a lelki feltöltődésre és a szellemi energiák visszanyerésére is.

Harmonikus wellness- és masszázsvilág

A Caramell Premium Resort a teljesség harmóniáját nyújtja vendégei számára, hogy elmerüljenek a valódi luxus élményében és átélhessék a testi-lelki megújulást. A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök és egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. A Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, valamint fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Caramell holisztikus kezelések

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. Nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van: lazító, stresszcsökkentő, vérkeringés-javító. A fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

Kényeztesd magad a nyugalom újjászületett oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül! A wellness részleg által kínált rituálék hatását természetes illóolajok, helyi gyógynövények, gyógyító fények, meditatív hangulat teszi erőteljessé.

Az őszi feltöltődést új holisztikus csomagok segítik a problémák felismerése, illetve stresszoldó, egyensúlyba hozó, önismereti kezelések által. A kezelések részét képezi például az íriszelemzés, tibeti hangterápia és talpreflexmasszázs.

Caramell termálvíz

A resort területén közel 900 méter mélyről feltörő 46,5 C –os termálvíz különleges ereje várja a pihenni és gyógyulni vágyók sokaságát. A főépület wellness részlege a zavartalan, nyugodt ellazulás oázisa, kizárólag 16 éven felüliek részére.

A vendégek a nyugalom szigetén a termálvizet 2 különálló, összesen 60 m2-es organikus formájú, élményelemektől mentes medencében, eltérő hőfokokkal, egész évben élvezhetik. Prevenciós és gyógyítási célokra egyaránt alkalmazható gyógyító erejű víz az egyik medencében 34-36 °C-os, míg a másikban 36-38°C-os hőmérsékletű.

A termálvíz ásványi anyagokban gazdag, kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére, gyógyítására és izomlazításra, baleseti és műtéti utókezelésre.

Caramell ősz csomagajánlat

Az év legszínesebb időszaka számtalan lehetőséget kínál a természet felfedezésére. Végre megpihenhetünk a nyári nyüzsgést követően. Legyen szó egy hosszú, vagy egy rövidebb hétvégéről, testünk és lelkünk hálás lesz a kényeztetésért! A hűvösebb évszakban a szaunaszeánszok is menedéket nyújthatnak, így a szálloda repertoárjából ezek a különlegességek sem hiányozhatnak. Add át magad a kényeztetésnek a tél előfutára alatt is!

Galéria | 7 kép

Regisztrálj törzsvendég programunkba és foglald le pihenésed 5% kedvezménnyel!

Pihenni bárhol tudsz, nálunk újjászületsz!