Horoszkóp – 2022. szeptember 14 – szeptember 20.

Kos:

Feszült lehet ez a hét, ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig. Így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vághatja a fát. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely miatt úgy érezheti, van igazság a földön. Felettesével jól kijöhet. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, most lépjen, mert jó lehetőséget csíphet meg. Pénzügyeire figyeljen jobban oda, különben kár érheti.

Bika:

Olyan esemény következhet be, amely feltöltheti energiaraktárait, és ennek hatására nemcsak bírni fogja az iramot, hanem más színben is láthatja a világot és a jövőjét. Ám olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amely nincs jó hatással a pénzügyeire. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. Van egy gonosz személy a környezetében, tartson tőle távolságot, így nem tud ártani önnek.

Ikrek:

Nem kedvez az idő a kommunikációnak, ezért jobban jár, ha a fontosabb megbeszéléseket elhalasztja. Ha ez nem lehetséges, lényeges, hogy világosan fejezze ki magát, mert félreértés miatt önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Párkapcsolatában társa anyagi ügyei jól alakulhatnak, és ez pozitív hatással lehet kettőjük viszonyára. Ha ön szülő, gyermekével jó lehet a kapcsolata, ha nem erőlteti rá az akaratát.

Rák:

A párkapcsolatokban nagyobb lehet az összhang. Mindez azokra a viszonyokra is vonatkozik, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl. A környezetében is vannak olyanok, akiknek a viselkedése kellemesen meglepheti. Ugyanakkor egy szomorú hír is eljuthat a fülébe, ami miatt összeszorul a szíve. Most kellene orvosi vizsgálatot megejtenie, mert még időben elcsíphető egy betegség.

Oroszlán:

Figyelmének fókuszában anyagi helyzete állhat. A pénz jön és megy. Talán könyvelése bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást, és ennek hatására szorongása megszűnhet. Megélhetésében szintén olyan változás következhet be, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Környezetében azonban több a gonosz, rosszindulatú személy, ezért ha öröm éri, a legjobb baráttal se ossza meg, mert csalódhat.

Szűz:

Megtapasztalhatja a minden rosszban van valami jó igazságát. Olyan változás következhet be, amely miatt örömében úszhat a boldogságban. Munkahelyén olyan esemény történhet, amely miatt felettese idegesebbé válhat. Megeshet, hogy önnek kell kényszer hatására cselekednie, amit a saját érdekében fogadjon el. Ha ön szülő, gyermekével jól kijöhetnek. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet.

Mérleg:

Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért aranyat erő ötlete támadhat. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése miatt szomorúságot érezhet. A szerelmi viszonyokban olyan válságos helyzet jöhet létre, hogy akár szakíthatnak is. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Pénzügyei jól alakulhatnak, kivéve, ha külföldre utazik – ezt el kellene halasztania.

Skorpió:

Rendkívüli energiával rendelkezhet ezen a héten, ez az oka annak, hogy szinte mindent meg tud valósítani, amit tervbe vett. Jó hatást tud gyakorolni a környezetében élőkre, akik azt tehetik, amit ön jónak gondol. Ha kapcsolatba kerül az egészségüggyel, olyan szituáció alakulhat ki, amelynek során meg kell acéloznia az idegeit, különben kiborulhat, és ennek hatására a meglévő betegsége súlyosabbá válhat.

Nyilas:

Felemás helyzet jöhet létre, az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Történhet valami, ami miatt idegességében felmehet a vérnyomása, és olyasmi is, ami miatt optimistává válhat. Ami korábban elszomorította, abból a helyzetből megtalálhatja a kiutat. Ennek a szituációnak a számlájára írható, hogy a párkapcsolatában is hirtelen parázs vita alakulhat ki. Mindketten tanulhatnak belőle.

Bak:

Kolléga miatt vagy a munkája során olyan helyzet jöhet létre, ami hajlamossá teheti a szorongásra. Előfordulhat, hogy megszűnik az állása, vagy kényszer hatására kell cselekednie, esetleg a tartalék pénzéhez kell nyúlnia. Felettesével nem tud most zöld ágra vergődni, ezért a vele való megbeszélést érdemes lenne elhalasztania. Viszont regenerációs készsége erős, ezért ha beteg, hamarabb felgyógyulhat.

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, legyen óvatos, mert becsaphatják, vagy olyasmire beszélhetik rá, ami nem éri meg az árát. Olyasvalakire gondolhat, aki már nincs a környezetében, és aki miatt a szeretet áraszthatja el a lelkét. Szerelmi kapcsolatában úgy érezheti, mintha lőporos hordón ülne, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Most érdemes kölcsönért folyamodnia, ingatlanügyletet lebonyolítania.

Halak:

Pénzügyeinek alakulása miatt szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat vagy újraterveznie a családi költségvetést. Családtaggal konfliktusba keveredhet, és kölcsönösen úgy érezhetik, képtelenek tovább toleránsan viselkedni egymással szemben. Ha párkapcsolatban él, társa életében olyan változás következhet be, amely hidegzuhanyként érheti őt, és nagy szüksége lehet az ön támogatására.