A top 10 férfi parfüm 2022-re – válasszuk ki együtt! (X)

Egyesek évekig, akár évtizedekig használják ugyanazt a parfümöt, míg mások olyan gyakran cserélik, mint a fehérneműt. Ahány ház, annyi szokás - a MAKEUP webáruház segítséget nyújt a kíváncsiaknak!

Top 10 férfi parfüm

 1. Gucci Guilty Parfum Pour Homme
  A legjobb férfi parfüm számunkra az egyszerre vintage és modern, “újra felfedezett klasszikus” Gucci aroma. Élénk virágos levendulával és citrommal nyílik, a narancsvirág édes jegyével folytatódik, és pacsuli-pézsma alappal zárul.
 2. Tom Ford Ebene Fume Eau de Parfum
  Senki sem készít olyan illatokat, mint Mr. Ford, és a legújabb Ebene is ezt bizonyítja. A férfi parfüm rétegről rétegre épül, fás jegyekből áll. De mivel inkább füstös palo santo alapú, mint szantálfa, könnyebb, mint általában a többi fás kölni.
 3. Dior Dior  Homme Sport
  Valahányszor látjuk a „sport” szót, általában azt jelenti, hogy a parfüm tele van citrusfélékkel és friss jegyekkel. Ez a sport illat sem nélkülözi, de borostyánnal és fűszerekkel dúsított az ötlet modernebb, váratlanabb megértéséhez.
 4. Ralph Lauren Ralph’s Club Eau de Parfum
  Ezt a kifinomult aromát az éjszakai életnek szentelték: a borostyán, a cédrus és a vetiver mély jegyei a friss jegyeket (például a levandint és a zsályát) lágyabb, bársonyos hangulattá alakítják.
 5. Calvin Klein Defy Eau de Toilette
  Ez az új parfüm egy régi ötlet modernebb kialakítása. Az illat a bergamott és a levendula robbanásával nyílik meg, hogy valóban megragadja a frissességet, ezután meleg borostyánt ragad egy kis vetiverrel.
 6. Burberry Hero Eau de Toilette
  A fás aroma újabb modern értelmezése. Három különböző cédrus fajtán alapszik. De a parfüm élessége az, ami miatt újra és újra visszatérsz hozzá. A fekete bors fűszerességet, míg a boróka földes frissességet ad, amely idővel tovább fejlődik.
  A MAKEUP webáruház mindig követi a divatot, ezért készleteit folyamatosan újdonságokkal és klasszikusokkal tölti fel, akárcsak a Burberry Hero.
 7. Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette
  Hatalmas adag bergamott virágos jegyekkel (írisz és levendula) van rétegezve, hogy a zöld vetiver alapján tiszta minőséget hozzon létre. Ahogy a kölni szárad, a pézsma és a pacsuli jegyei bőrszerű érzetet kölcsönöznek neki, de friss, jó értelemben.
 8. Byredo Mumbai Noise Eau de Parfum
  Ha a fás illatokat részesíted előnyben egy kis extrával, akkor ez Mumbai utcái ihlette aroma a megfelelő út. Fás alapú, de egy adag kávébabot, tonkababot és tömjént is tartalmaz. A Mumbai Noise Eau de Parfum szinte olyan, mintha jegyet foglalnál Indiába.
 9. Acqua di Parma Oud & Spice
  A teljesen fekete üveg és a benne lévő folyadék is egy dologra hivatott: uralkodni és megalázni. Ez a férfi parfüm kiváló fűszerek (szegfűszeg, rózsabors, fahéj) és egy egészséges adag titokzatos ouddal párosul.
 10.  Hermès H24 Eau de Toilette
  Első pillantásra csak egy csepp zsálya jelenik meg, majd idővel a rózsafa és a fémes jegy, amely minden más friss illattól eltérően kifinomult mélységet tár fel. Az eredmény váratlan és figyelemre méltó.

Fotó: Unsplash