Kényelem, lazaság és nőiesség – az őszi ruhatárunk sosem volt még ilyen színes

Sokszínű, vidám és stílusos ősz vár ránk, ha C&A üzleteiben frissítjük fel a ruhatárunkat.

–––SZPONZORÁLT TARTALOM–––

A C&A minden nap több millió látogatót üdvözöl üzleteiben és online, kiváló minőségű, tartós ruhákat kínálva megfizethető áron az egész család számára. A népszerű divatmárka jó előre készült a mostani szezonra is, már áprilisban bemutatta őszi–téli kollekcióját a sajtónak. A düsseldorfi show-n ráadásul nemcsak a női kollekció és a fiatalokat megcélzó Clockhouse almárka legújabb darabjai, hanem egy fenntarthatóbb farmerekből álló kapszulakollekció is debütált. Mutatjuk a meghatározó trendeket és a kedvenc darabjainkat!

A C&A 2022-es őszi–téli női kollekciójának középpontjában a visszafogott, elegáns, ugyanakkor laza viseletek állnak. A kényelmes kasmír, a lenge kelmék és a puha buklé a szezon legfontosabb anyagai. Minden ruhadarab olyan, mint egy meleg ölelés, amely növeli a komfortérzetünket. Az élénk színek, mint a zöld, a kék, a rózsaszín és a narancssárga különböző árnyalatai, szintén kiemelt szerepet kapnak a kollekcióban: a monokróm megjelenések a dopamine dressing stílust éltetik, amelynek lényege, hogy a vidám öltözetünk a kedvünkre is pozitív hatással lehet.

Everyday Chic

Ez a kollekció laza és sokoldalú darabokkal van tele, amelyeket úgy terveztek, hogy egymással is tökéletesen kombinálhatók legyenek. Ezek a stílusos – a kék és a zöld legszebb árnyalataiban készült – ruhadarabok ráadásul minden helyzetben megállják a helyüket: ha az élet éppen úgy hozza, egy utazásból is betoppanhatunk az irodába, vagy az irodából rögtön mehetünk egy étterembe vacsorázni.

Galéria | 3 kép

New Way of Working

Az elnevezés mögött egy sokoldalúan és könnyedén viselhető kollekció rejlik, csupa olyan darabbal, amelyben szívesen indulunk dolgozni nap mint nap. A magabiztosságot sugalló ruhákban egyszerre lehetünk lazák és professzionálisak, vessünk csak egy pillantást ezekre a határozott vonalvezetésű blézerekre, amelyekben egészen biztosan összeszedettnek fogunk tűnni. A műbőr, amellyel némi vagányságot is csempészhetünk a munkahelyi outfitünkbe, kiemelt eleme ennek a kollekciónak.

Galéria | 3 kép

Indoor Chic

Az otthoni pihenés és a távmunka inspirálta a C&A divattervezőit, amikor megalkották ezt a kollekciót. Kényelmes anyagok, stílusos kötött ruhák és puha alsórészek sora, amelyek tökéletes viseletek akkor is, ha egész nap otthonról dolgozunk, és akkor is, ha a várva várt hétvégi programunk egy sorozatmaraton. Sőt, akkor is, ha két értekezlet vagy két epizód között el kell szaladnunk valahová: egy pufidzsekivel a vállunkon trendin mehetünk a dolgunkra. A színpalettát a bézs visszafogott árnyalatai alkotják, amelyeket akár tetőtől talpig is viselhetünk, de megbolondíthatjuk a szettet nem szokványos őszi színekkel, például egy lime-zöld pulóverrel.

Galéria | 3 kép

Nigh Dressing

A C&A tervezőcsapata természetesen a szórakozásról sem feledkezett meg: ezt az ultranőies és kifinomult kollekciót éppen éjszakára álmodta meg. Az egyszerre kényelmes és szexi darabokat csipkék, masnik és kivágott részletek jellemzik, a színpalettát a rózsaszín és a fekete kettőse uralja.

Galéria | 3 kép

Autumn/Winter’22 Denim Collection

A márka idei farmerkollekcióját a természettel való kapcsolódás ihlette. A tervezők egy olyan farmercsaládot hoztak létre, amely nem ismer határokat: az elfogadást és a befogadást, a tiszteletet és a szeretetet élteti. A The Unisex névre keresztelt kapszulakollekció csupa olyan darabot tartalmaz, amelyben minden nő kényelmesen és magabiztosan, és minden férfi jól és erősnek érzi magát. A farmercsalád a természet maximális tiszteletben tartásával készült, a C&A FIT (Factory of Innovation and Textiles) által felhasznált, alacsony víz- és vegyszerfelhasználású, újrahasznosított, valamint C2C arany minősítésű alapanyagokból. A szezonális farmerek színeit az óceán mélykékjei inspirálták, míg a koptatások és a szabások a kilencvenes éveket idézik. A C&A mindkét nem számára bevezette a The Relaxed fazont, egy modern szabású, derékban mélyen ülő, lábszáránál laza nadrágot.

Galéria | 3 kép

A fiatalokat megcélzó Clockhouse számára a C&A tervezői a 2022-es őszi–téli szezonra három fő kollekciót álmodtak meg, mindegyik saját történetet mesél el, és arra összpontosít, hogy a Z generáció számára új ready-to-wear trendeket mutasson be.

Book Club

Ez a kollekció arra fókuszál, hogy a barátokkal való lógás közben minél inkább önmagunkat adhassuk – könnyen hordható, laza, de trendi darabok viselése által. A kötött ruhákat a kissé túlméretezett minták teszik különlegessé, míg a pólókon és pulóvereken megjelenő mókás állatminták – amelyek például kutyákat vagy mackókat ábrázolnak – új, szórakoztató irányba vihetik a megjelenésünket. Ezeket bátran kombinálhatjuk farmerekkel, kötött alsókkal és gobelinre emlékeztető darabokkal is. A színpaletta túlnyomórészt semleges színekből áll, khaki, antracitszürke, égetett narancssárga és rozsdaszínek dominálnak.

Galéria | 3 kép

Moto Rebel

Vagányság, a dél-koreai grunge, a lázadó szellem és a motoros stílus inspirálták ezt a kollekciót. A 2022-es őszi–téli szezonban a varsity dzsekik továbbra is kulcsfontosságúak lesznek, de ezúttal több meglepő elemmel fognak kiegészülni. A méretes felvarrások, a látványos feliratok, a feltűnő minták és a kockás anyagok kombinálásából egészen szokatlan, de szerethető trend született. A menő színpaletta, amelyen a fekete-fehér, az antracitszürke, a piros, a kék, a bordó és a rózsaszín is megtalálható, csak még egyedibbé teszi az összhatást.

Galéria | 3 kép

Goblin Folklore

A közösségi médiában berobbanó goblin core stílus a természet szeretetét éltetni. A lányok számára a Clockhouse tervezői egy olyan kollekciót alkottak meg, amely egy hangulatos hegyi kunyhóba repít, és amelyet az erdők mintái inspiráltak. A színek is az erdőt idézik, a ruhákat a khaki és a meleg földszínek, valamint a gyömbér- és a muskátlibarna jellemzik. A grafikák között szerepelnek gombák, aranyos erdei állatok és norvég minta (fair isle) a kötött ruhákon. A túrázáshoz és a kiránduláshoz még sosem viselhettünk ilyen vidám, sokszínű darabokat!

Galéria | 3 kép