Horoszkóp – 2022. szeptember 7 – szeptember 13.

Kos:

Az állatövben ön lehet most a legszerencsésebb, még a szemétből is aranyat varázsolhat. A kommunikáció az erőssége, ezért nyugodtan előadhatja, ami foglalkoztatja, amit szeretne elérni. Pénzügyei változó képet mutatnak: a kiadások mellett jelentősebb bevétel is ütheti a markát. Érdemes állást változtatnia, de elképzelhető, hogy a mostani munkahelyén fogják jobban megbecsülni. Egy kollégával jól kijöhet akkor, ha nem lesz téma önök között a pénz.

Bika:

Egy kollégával remekül kijöhet, a munkáját pedig megbecsülhetik. Ha anyagiakról van szó, a helyzet magaslatán áll, mert óriási energiákat fektet a pénz megkeresésébe és megtartásába. Olyan változás következhet be az életében, amely felszámolja az esetleges szorongását, és az elégedettség járhatja át minden porcikáját. Ha tanulmányokat folytat, mélyen zsebbe kell nyúlnia.

Ikrek:

Óriási energiával rendelkezik, ennek köszönhetően pompás eredményeket érhet el. Kedvez az idő minden ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Többször eszébe juthat a múlt, és emiatt hol boldog, hol a bánat könnye csillog a szemében. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat, sok mindent meg tudnak beszélni, talán azért, mert csemetéje erre most nyitott.

Rák:

Olyan esemény történhet, amely miatt úgy érzi, Isten a tenyerén hordozza. Szerencsés változás következhet be, korábban nem gondolta volna, hogy önnel ilyesmi is megeshet. A házasságokban, régi együttélésekben viharos napok váltogathatják egymást. Környezetében lehetnek olyanok, akik annyira irigyek, hogy meg tudnák fojtani önt egy kanál vízben.

Oroszlán:

A héten végre olyan helyzet alakulhat ki, amely jó hatással lesz az anyagi helyzetére. Jó eredményt érhet el valamiben, amiben még nincs sok gyakorlata. A munkahelyén történhet olyan változás, amely miatt jól érzi magát a bőrében. Olyasmire adhat ki pénzt, ami megéri az árát. Ugyanakkor van, ami nem az ön akaratán múlik, kényszer hatására kell cselekednie.

Szűz:

Minden idegszálával az anyagiakra koncentráljon, mert a sors olyan helyzetbe hozza, aminek hatására a bankszámláján nőhet az összeg, vagy meg tudja tartani mindazt, amivel rendelkezik. Felettesével jól kijöhet, de ha állást kíván változtatni, vagy új helyzetet kényszerít önre a sors, akkor se aggódjon, mert ebben a szituációban jól érezheti majd magát. Hízásveszélyes ez a hét, mértékletesebben falatozzon.

Mérleg:

A kommunikáció az erőssége, ezért most kellene megbeszéléseket lebonyolítania, szerződéseket megkötnie. A helyzet magaslatán állva könnyedén elérheti azt, amit tervbe vett. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és nagy lendülettel vetheti bele magát a tanulmányokba. Ha gyermeke vagy unokája tanul, miatta nagyobb áldozatokra képes. Pénzügyek terén legyen óvatosabb.

Skorpió:

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. De olyan új szituáció is kialakulhat, amelyben megtalálhatja a számítását és a helyét. Egy kollégájával jól kijöhet. Egészségi probléma alakulhat ki, de az is lehet, hogy a covid járvány körül forognak a gondolatai, és vacillálhat azon, ez ügyben mit és hogyan tegyen. Ha pénzről van szó, fantasztikus ötlete támadhat.

Nyilas:

Olyan változás következhet be, amely miatt örömében fülig ér a szája. Felettesével jól kijöhet. Ha most kíván állást változtatni vagy a meglévő mellé újabbat vállalni, ezen Isten áldása van. A párkapcsolatokban társa nagyobb energiával rendelkezhet, és ő az, aki közös életük terheit a vállán viheti. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos, és kerülje az agresszív embereket, helyzeteket.

Bak:

Megoldódhat egy olyan probléma, amely jó ideje foglalkoztathatja. Olyan esemény is bekövezhet, amely jó hatással van a jövőjére, és miatta pozitív színben látja a világot. Akár ön, akár az ön számára fontos személy tanulmányokat folytat, ebben sikeresek lehetnek. Pénzügyek terén katasztrofális helyzet jöhet létre, ezért nagyon meg kell gondolnia, mire költ. Nagy vásárlásait halassza el.

Vízöntő:

Olyan események történhetnek, amelyekre nincs hatása, és emiatt szorongóvá válhat. Próbáljon megbarátkozni a kialakult helyzettel, ellenkező esetben csak a saját energiáját pazarolja, és ennek nyomában akár betegség is kialakulhat. Rendkívüli kreativitás jellemezheti most önt, és amibe most belekezd, azt élvezettel végezheti. Remekül tud kommunikálni, a külfölddel kapcsolatos ügyeken áldás van.

Halak:

Nincs értelme a tiltakozásnak, mert semmilyen hatása nem lesz annak, amivel szemben ellenkezik, és emiatt nagyobb energiákat fektet bele. Próbáljon meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez, és úgy változtatni az életén, hogy az valóban élhető legyen. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának, egy rokon miatt nem esik nehezére nagyobb áldozatot hozni. Partnerével jól kijöhet.