A nyár utolsó napsugarai – tökéletes pihenés Sárváron

Bár már vége a nyárnak, ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnénk ki az utolsó napsugarakat – főleg, ha szeretjük a nyugodt pihenést!

–––– SZPONZORÁLT TARTALOM––––

Egyre többen választják az őszi időszakot arra, hogy kikapcsolódjanak. Nem is csoda, hiszen a nyár lágy sugarai még mindig melengetnek, de már koránt sincs a főszezonra jellemző tumultus és gyerekzsivaj, nem kell attól tartanunk, hogy fejen találnak egy pöttyös labdával, miközben pihennénk.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes hely arra, ha az indiánnyár során szeretnénk feltöltődni: a kiváló összetételű ásványianyag-tartalmú gyógyvíz és az arra épített, magas minőségű gyógyászati- és wellness kezelések várják az ide látogatókat, ráadásul a fürdő területén található Vitalmed Hotel**** Sárvárban garantáltan sikerül feltöltődni. Sárvár már évek óta szerepel a top 10 leglátogatottabb hazai települések sorában a vendégéjszakák számát tekintve. Ez köszönhető a fürdőben és a városban tapasztalható minőségi kínálat és vendégszeretet páratlan kombinációjának. 

Rejtett költségek nélkül, egészségben fürdőzve

A fürdőben pénztárcabarát árpolitikát folytatnak.  Az all-inclusive jellegből adódóan itt a belépőn kívül nem kell más költségre számítani. Rögtön megérkezéskor kellemes meglepetés, hogy nincs parkolási díj. Nincsenek elkülönített zónák sem, a belépő megvásárlásával rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék, csakúgy, mint a családi élményfürdő, pihenőterek nyugágyakkal és valamennyi csúszda. A kínálatban minden egy helyen megtalálható: gyógyfürdő, családi élményfürdő, erdei kalandpark, szálloda a fürdő épületében, kemping, apartmanok, gyógyászati központ, és baba-mama részleg.

 

A kitűnő minőségű, 1 200 méter mélységből feltörő, különlegesen selymes sárvári gyógyvízzel  töltött medencékben megpihenhet a test és lélek, feledve a hétköznapok gondjait. A 43°C-os alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére, neurológiai tünetegyüttesekre és prevencióra, illetve izomlazító fürdésre is. 

Személyre szabott szolgáltatás

A fürdőkúrát gyógyászati kezelések teszik teljessé. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő modern gyógyászati részlegen kiváló reumatológus főorvos és szakképzett terapeuták gondoskodnak a megújulásra vágyó vendégek jó közérzetéről. Bár a klasszikus fürdőkúrák akár több hetesek is lehetnek, azoknak is érdemes célzott kezeléseken részt venni, akik csak néhány napra tudnak kiszakadni a mindennapok taposómalmából. Ezekről akár a fürdő szakorvosával is konzultálhatunk, aki személyre szabottan állítja össze az optimális kezeléseket, válogatva a fürdő balneo-, fizio- és elektroterápiás kezelései, valamint az alternatív terápiás módszerek és masszázsok közül.

Kényeztető kezelések

Nincs is jobb módszer a lazításra, mint egy kellemes masszázs egy nyugodt helyen, ahol teljesen ki tudunk kapcsolódni. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben mindenki megtalálja a kedve szerinti szolgáltatást, hiszen olyan masszázsok közül válogathatunk, mint amilyen a lávaköves, csokoládé, pránanadi, egzotikus illatú virágvarázs masszázs, tibeti hangmasszázs… És ez még nem minden!

Kényeztető kádfürdők és holisztikus kezelések is bővítik a kínálatot. Akik romantikus, páros kezeléseket keresnek, azokaknak sem kell csalódniuk, hiszen kettesben igénybe vehető masszázs, pakolás, hangterápia és akár kádfürdő is választható, hogy tökéletes legyen a gyerekzsivaj nélküli kikapcsolódás, amikor csak egymásra hangolódhatunk. Például a páros illatos lávaköves masszázs egy valódi különlegesség. Egy kezelőhelyiségben, két masszőr a felmelegített lávakövek segítségével testünk energiavonalai és energiaközpontjai mentén lágy, relaxációs zene mellett végzik a masszázst, pihentetik érzékszerveinket, amely feledteti a mindennapi gondokat, hozzájárulnak a testi-lelki harmónia eléréséhez.

Indián nyár Sárváron

Élvezze ki a nyárutót Sárváron, méghozzá a fürdő területén található, négycsillagos VitaMed Hotelben és kétkeréken fedezze fel a fürdőváros megannyi szépségét.

Csobbanj Sárváron szeptember 17-én a legjobb zenékre! A fürdő éjjel 1-ig, a szauna éjjel fél 1-ig tart nyitva, így még csillaglesre is marad idő. A fürdőbelépő 18 óra után 2900 Ft/fő, kiegészítő jegy a napi belépő mellé 1500 Ft/fő, éjszakai szaunabelépő 1700 Ft/fő.

2022. SZEPTEMBER 17., SZOMBAT, 18:00–1:00

A sárvári vendégszeretet messze földön híres (ráadásul 1541-ben itt nyomtatták az első magyar nyelvű könyvet is!). A nyugat-dunántúli kisvárosban nyugodtan elegyedjünk szóba az utca emberével vagy a bolti eladókkal. Mindannyian szívesen mesélnek a helyi értékekről, kedvesen útba igazítják a látogatókat. A városban egyszerre van jelen kultúra, történelem és a természeti értékek: Nádasdy-vár és múzeum, Arborétum, csónakázó tavak, kiránduló erdő, kalandpark, nagy rendezvények és fesztiválok. Akár egy éjszaka foglalása esetén már svédasztalos reggeli, korlátlan wellness élmény és a kerékpározás mellett a vitalizáló masszázs is benne van a csomagban. Ráadásul ha csak egy éjszakára érkezünk, akkor is két napig fürödhetünk: az érkezés és a távozás napján is egész nap érvényes belépőt kapunk.

Kiemelt kép: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő