Horoszkóp – 2022. augusztus 31 – szeptember 6.

Kos:

Ha kommunikációról van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia hétig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel önmaga alatt vághatja a fát. Ami a megélhetést illeti, minden oka meglehet az örömre, mert a változások boldoggá tehetik. Pénzére ügyeljen, a kiadás elkerülhetővé válhat. Ha ön szülő, önnek kell gyermekével vagy szülőtársával engedékenyebbnek lennie.

Bika:

Jöjjön létre bármilyen nehéz helyzet, nem szabad elveszítenie a hidegvérét, különben olyan szituáció alakulhat ki, amilyet nem szeretne. Megszűnhet az állása, vagy a jelenlegi munkahelyén történhet olyasmi, ami miatt szorongóvá válhat. De ne essen kétségbe, mert a sors nem hagyja önt magára. Ha ön szülő, szülőtársával olyasmit is meg tud beszélni, ami a gyermekükkel kapcsolatos és önnek fontos.

Ikrek:

Önről elmondható, hogy nem tartozik az agresszív emberek táborába, és nehezebben lehet kihozni a sodrából. Ám ennek most az ellenkezője igaz. Paprikás hangulatban lehet, és a sors is olyan személyeket sodorhat az útjába, akiknek a viselkedése miatt felmehet a vérnyomása. Ha egészségi gondja van, a gyógyulás útjára léphet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére.

Rák:

Olyan esemény következhet be, amely hatással lehet a kedélyállapotára. Sőt, olyan gondolatok járhatnak a fejében, milyen jó, hogy mindez nem önnel esett meg. Lényeges, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon, mert félreértés történhet, aminek a levét majd ön ihatja meg. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten és csalódottan állhat. A párkapcsolatokban nyugalom várható.

Oroszlán:

Önről általánosságban elmondható, hogy könnyen kezeli a változásokat, ám most mégsem ez a jellemző. Olyan dolgok következhetnek be, amelyekhez nagyon nehéz alkalmazkodnia. Fontos, hogy ne essen kétségbe, semmi sem tart örökké. Ennek a nehéz helyzetnek is vége lesz hamarosan. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, a kiadások mellett bevétel is ütheti a markát. A politika jó hatással lehet az életére.

Szűz:

Lehet, hogy kilátástalannak tűnő helyzet jön létre. Fontos, hogy megőrizze a nyugalmát, és mielőtt cselekszik, átgondolja, mit és hogyan tegyen. Mert megeshet, hogy elkapkodja a dolgokat, és ezzel önmagának okozhat kárt. A párkapcsolatokban viszont úgy alakulhat az élet, hogy kölcsönösen szerencsésnek érezhetik magukat, éppen a társuk miatt. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek.

Mérleg:

Ön körül foroghat az egész világ. Soha nem volt olyan népszerű, mint most. Váratlanul betegség alakulhat ki, műtétre is sor kerülhet. Ne vegyen fel hitelt, mert nehezen tudja majd törleszteni. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, rokonnal jól kijöhet. Ha párkapcsolatban él, társának pénzügyi és egészségi gondja támadhat. Az exe is felbukkanhat, de nem tud hatást gyakorolni önre.

Skorpió:

Ez a hét nem az akarata érvényesítéséről, hanem környezete elviseléséről szól. Olyan eseményekben bővelkedhetnek a napok, amelyek bátran nevezhetők idegtépőknek. Ezek hatására akár egészségi problémája is kialakulhat. Megeshet, hogy olyan esemény is bekövetkezik, amely miatt szomorúságot érezthet, és amelyet kilátástalannak lát. Ha ön szülő, gyermeke miatt úszik a boldogságban.

Nyilas:

Nem könnyű az élet! Olyan helyzetbe kerülhet, amellyel szemben teljes mértékben tehetetlen, és amely miatt a sírás környékezi. Vigasztalhatja az a tudat, hogy amikor a sors becsuk egy ajtót, utána hamarosan kinyit egy másikat. Ezt rövidesen ön is megtapasztalhatja. Ha ki tudja beszélni magából a problémákat, megakadályozhatja egy betegség kialakulását.

Bak:

Rengeteg energiával rendelkezhet, ez lehet az oka annak, hogy nincs ön előtt lehetetlen. Talán ennek köszönheti, hogy a most bekövetkező változásokat jól tudja kezelni. Sőt, ami másnak kár, az önnek haszon lehet. Ha párkapcsolatban él, társa ismét nyaggathatja egy olyan dolog miatt, amiről ön úgy gondolja, erre még nem áll készen. A munkában olyasmi történhet, amitől csodálkozásában leesik az álla.

Vízöntő:

Több nehézséggel találhatja magát szemben ezen a héten. Hajlamossá válhat a makacsságra is, amivel önmaga és a szerettei életét nehezítheti meg. Kivétel ezalól a gyermeke, aki miatt nincs ön előtt most lehetetlen. Megeshet, hogy több időt kell eltöltenie egészségügyi intézményben akár a saját, akár más betegsége miatt. Lehetséges, hogy a pénz miatt el kell viselnie bizonyos dolgokat, és ez nehezére eshet.

Halak:

Előfordulhat, hogy pénzügyeinek alakulása miatt újra kell terveznie a családi költségvetést. De az is lehet, hogy a munkahelyén az anyagiak miatt jön létre nehéz helyzet, ezért érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon. Olyan hír is a fülébe juthat, amely szorongóvá teszi. Régi dologgal újra foglalkoznia kell, emlékek is feltolulhatnak a lelkében.