Kos:

Ha pénzről van szó, figyeljen oda jobban, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely elkerülhető lenne. Felettesével olyasmit is meg tud beszélni, ami főként önnek fontos. Illetve olyan beszélgetésre is sor kerülhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. A házasságokban, régi együttélésekben nyugalomra van kilátás, míg a szerelmi kapcsolatokban talán búcsút inthetnek egymásnak.

Bika:

Valaminek/valakinek, ami/aki fontos önnek, búcsút kell intenie. Ennek az eseménynek a hatására talán elgondolkodik még az élet értelmén is. A szerelmi kapcsolatokban szakításra kerülhet sor, ha ön szülő, gyermekével szemben sajnos most át kell élnie a tehetetlenség érzését. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Kollégával jól kijöhet, olyan munkát is végezhet, amiben örömét leli.

Ikrek:

Rendkívüli energiával rendelkezhet, nincs ön előtt lehetetlen, és ha egészségi problémája van, gyorsabban felépülhet. A munkában, megélhetésben is olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Megdöbbentő hír is a tudomására juthat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, érdemes lenne elhalasztani ezeket.

Rák:

A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt viszonyuk szorosabbá válhat. A megélhetésben szerencsés változásokra kerülhet sor. Felettesével nagy lehet az összhang önök között. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak, ha tanulmányokat folytat, örömöt érezhet. Nem szabad sajnálni a pénzt egészsége megőrzésére, betegségből való gyógyulásra. Meglophatják, legyen óvatosabb.

Oroszlán:

Megeshet, hogy olyan változás következik be, amit nem tud uralni, ami nem az ön akaratán múlik. Talán kényszer hatására kell cselekednie, és emiatt annyira szorongóvá válhat, hogy éjszaka nehezebben jön álom a szemére. A változások nincsenek jó hatással a megélhetésére, a pénzügyeire. Ugyanakkor a sors nem hagyja önt magára ebben a nehéz helyzetben, és ezért hálát kellene adnia Szent Antalnak.

Szűz:

Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Most kellene új dolgokba belevágnia, mert óriási energiákkal rendelkezik, és ennek hatására nincs ön előtt lehetetlen. Érdemes pénzzel kapcsolatos megbeszélést lefolytatnia, mert az életnek ezen a területén jól képviselheti az érdekeit. Szomorú esemény is bekövetkezhet, vagy kényszer hatására kell cselekednie.

Mérleg:

Szerelmi kapcsolatában olyan nehézségek merülhetnek föl, amelyek miatt elválhatnak útjaik. A házasságok, régi együttélések szerencsésen alakulhatnak. Ha ön szülő, gyermekére, bármennyire szeretné is, nem tud hatást gyakorolni, és ezért szomorúságot érezhet. Egészségi probléma merülhet föl, talán át kell szerveznie miatta a hétköznapokat. Nem kedvez az idő banki ügyek intézésének.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben társa türelmetlenné válhat, ezért a kapcsolatukra, a családi életükre a paprikás hangulat lehet jellemző. Ha nyugalomra vágyik, nemcsak el kellene viselnie ezt a helyzetet, hanem úgy kommunikálnia, hogy megnyugtassa a párját. Ha ön szülő, gyermeke miatt csordultig lehet a lelke szeretettel. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek, felettese sincs jó passzban.

Nyilas:

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy ez elégedetté teheti önt. Fontos, hogy kinek mit és hogyan mond, mert a kommunikáció sajnos nem tartozik az erősségei közé. Tabutéma legyen a pénz, mert olyasvalaki irigykedhet emiatt önre, aki óriási csalódást okozhat ezzel. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Kopogtathat a múlt az ajtaján. Régi probléma végére pont kerülhet.

Bak:

Nemcsak rendkívüli energiákkal rendelkezhet, hanem a sors támogatását is élvezheti, ezért olyan dolgokat is el tud érni, amelyekről korábban csak álmodozott. Azt hihette, mindez lehetetlen. Közben az életnek van olyan területe, ahol úgy érezheti, mintha mókuskereket taposna, ahol kényszer hatására kell cselekednie. Szomorú esemény miatt összeszorulhat a gyomra, valaki szavai megvigasztalhatják.

Vízöntő:

A kommunikáció az erősségei közé tartozik. Amit mond, azt mások megfogadhatják, és a tetteik miatt öröm járhatja át minden porcikáját. Hajlamossá válhat a szorongásra, és olyan dolgok miatt is félelmet érezhet, amelyeknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Olyan hír is a fülébe juthat, amely miatt hálát adhat a Teremtőnek, hogy amit hallott, nem önnel esett meg. Ha párkapcsolatban él, társával feszült lehet a viszonya.

Halak:

A munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt nehezebben jöhet álom a szemére. Történjen bármi, nem szabad kétségbeesnie, mert ha a sors becsuk egy ajtót, rövidesen kinyit egy másikat. Érdemes pénzzel kapcsolatos megbeszélést lefolytatnia, mert most nagyon jól tudja képviselni az  érdekeit. Kolléga az idegeire mehet. Ha párkapcsolatban él, társához önnek kellene alkalmazkodnia.