A hely, ahol nem ér véget a nyár (x)

A perzselő júliust követően egyetlen szempillantás alatt elérkezett az augusztus, és azt érzed, mindjárt elröppen a vakáció, és még nem is pihentél igazán?

A sodró lendülettel közeledő szürke őszi hónapok előtt látogass el a Hotel Amade Château-be, ahol szinte sosincs vége a nyárnak! Ha pedig az augusztus végi gyengülő napsugarak mégsem melegítenek fel eléggé, húzódj beljebb a szálloda belső wellness részlegébe, és add át magad a kényeztetésnek a nyékvárkonyi kastélyszálló káprázatos törökfürdőjében, a Hamamban.

Romantika luxuskivitelben

A Csallóköz szívében van egy hely, ahol akkor is gyűjthetsz nyári élményeket, ha már augusztus végét mutatja a naptár. A Hotel Amade Château egy harmóniát árasztó boutique hotel Győrtől mindössze 25 kilométerre, Budapesttől pedig alig másfél órányi autóútra. A csallóközi Nyékvárkonyban épült ötcsillagos kastélyszálló a romantika jegyében berendezett szobáival, lovagi korokat idéző borospincéjével, elegáns szivarszobájával és varázslatos angolkertjével ejti ámulatba vendégeit. A kézzel festett tapéták, természeti elemeket ábrázoló képek és belső burkolóelemek még bensőségesebbé teszik a szállodát, amely páratlan kikapcsolódást nyújt a látogatóknak.

 

Mindig lehet nyár, ha az Amadéban jársz

Képzeld el, ahogy a napfény simogatása találkozik az ég kékjét tükröző, feszített víztükrű kültéri medence hűsítő habjaival, s eközben érett gyümölcsökből készült házi limonádét kortyolsz. A kényeztetés pedig akkor sem ér véget, ha egy hűsítő nyári zápor elől kell elmenekülnöd, hiszen odabent a Wellness & Spa részlegben a belső jakuzzis medencét és a különböző szaunákat is élvezheted a személyzet kiemelkedő figyelme mellett. A Duna hullámait és a folyó aranyszemcséit megidéző tágas terekben ellazulni olyan, mint egy álom. Pedig ez a valóság, melyből egy szűk ajtón keresztül az Ezeregyéjszaka mesevilágát felelevenítő törökfürdőbe is beléphetsz…

Felüdülés testnek és léleknek

A varázslatos keleti légkört kínáló Hamam a kastély igazi ékköve. A török mesterek által megalkotott fürdő belvilága autentikus. A hamamok építészeti kialakítása szimbolikusan az univerzumot képezte le, a fürdő maga pedig a paradicsomot jelképezte. Ma sem lehetne ezt találóbban kifejezni, hiszen a mintegy két órán át tartó szertartásos fürdés során a testi megtisztulás mellett szellemi, valamint spirituális felfrissülésre is sor keríthetsz. A kezelés pezsgőfürdővel kezdődik és gőzfürdővel folytatódik, melyek hatására izmaid fellazulnak, bőröd pórusai megnyílnak.

A bőröd meghálálja a törődést

A hamamban kapott kezelés ideális a napozás utáni bőrregenerációhoz, ehhez pedig egy új kozmetikai termékcsalád is hozzásegít. Az Amadé Château-ben augusztustól a marocMaroc luxus szépségápolási termékei a színpompás Marokkó történetét, gazdag természetét és illatos tájait mesélik el. A márka készítményei eredményt, egyben maradandó élményt nyújtanak a bőrnek, finom illatokat és hihetetlen lágyságot hagyva maguk után. A minőségi összetevőkből készült kozmetikumok egyenesen az észak-afrikai országból érkeznek a Csallóköz ékszerdobozaként is emlegetett szállodába, hogy igazi rituálévá varázsolják a szépségápolást, és felejthetetlenné tegyék a kastélyban eltöltött időt.

Galéria | 9 kép

A hely, ahol nem ér véget a nyár (x)

A hely, ahol nem ér véget a nyár (x)

Fotó megosztása:

Élvezd ki nyár utolsó napjait, és légy a vendégünk!