Varázslatos programok, állatbemutatók Budapest szívében (x)

A nyári szünet utolsó péntek estéje, idén augusztus 26-a, immár 10 éve jeles dátumnak számít az állatkertek, illetve az állatvilág iránt érdeklődő nagyközönség körében.

Az Állatkertek Éjszakája ugyanis varázslatos és változatos programokkal, érdekességekkel, éjszakai látványosságokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert barátait.

A Kert 19 órakor nyitja meg kapuit, az esti programok éjfélig látogathatók.

Az idei Állatkertek Éjszakáján – Magyarország legrégebbi állatkertje – minden korábbinál gazdagabb és változatosabb programkínálattal várja a nagyközönséget. A Fővárosi Állat és Növénykert különböző pontjain, több helyszínen folyamatos, illetve egyedi időpontokra meghirdetett állatbemutatókkal várja a nagyközönséget. A programok között lesz esti fóka show, elefánttréning és a cápák közé is lemerészkednek a búvárok. A Varázshegyben állati showk várják a családokat, a levélvágó hangyák és a denevérek életével ismerkedhetnek meg a látogatók, de lesz kígyó les, és ízeltlábú bemutató is.

A Főkapu téren színes színpadi programokon vehetnek részt a vendégek, ahol többek között a Magyar Színház előadása szórakoztatja a publikumot.

A Kert területén, több ponton is fényvarázslat színesíti a budapesti éjszakát a látogatók legnagyobb örömére.

Az esti programra csak az erre szóló külön jegyek érvényesek, egyéb belépők, kedvezményes jegyek és az éves bérletek nem felhasználhatók.

Jegyek elővételben a helyszíni pénztárakban és online is válthatóak.

Részletek: www.zoobudapest.com, facebook.com/allatkert, instagram: @zoobudapest