Kos:

A megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek hatására elégedettséget érez. Az is lehet, hogy amire már egy ideje vágyakozik, várakozik, azt a sors most teljesíti. Míg a házasságokban nagy lehet az összhang – sőt a társa úgy érezheti, szerencséje van önnel –, addig a szerelmi viszonyokban idegtépő helyzet és szakítás is bekövetkezhet. Ha ön szülő, gyermeke a társára jobban hallgathat.

Bika:

Olyan esemény következhet be, amely miatt nyugalmat érez, és amely pozitív irányban befolyásolja a jövőjét. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert így elkerülhetővé válhat egy kiadás. Illetve olyan bevételre is szert tehet, amelyre nem számít. A szerelmi viszonyokban a társa olyasmit mondhat, amely miatt a viszonyuk szorosabbá válik. Egy rokona miatt az idegei megfeszülhetnek.

Ikrek:

Sok olyan ember van a környezetében, akik nemcsak az idegeire mennek, hanem akikről úgy gondolhatja, hogy rabolják az energiáját. Olyan szituáció is bekövetkezhet, amely miatt nehéznek érzi az életet. Ha beszél a problémájáról, akkor ezzel máris jobban érezheti magát, és elkerülheti, hogy egészségi problémája alakuljon ki. A rokonaival remekül kijöhet, ingatlanügyletet is most kellene bonyolítania.

Rák:

A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amely miatt nemcsak elégedettséget érez, hanem úgy gondolja, Fortuna, a szerencse istenasszonya a tenyerén hordozza önt. Tartson távolságot az olyan emberektől, akik nyalják a talpát, mert ezek később kellemetlenséget okozhatnak. Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos nemcsak közlekedés során, hanem az élet minden területén.

Oroszlán:

Az élet több területén élvezheti a szerencsét. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Olyan esemény is bekövetkezhet, amire nem számított, de kellemes meglepetés éri. A megélhetésben felemás helyzet jöhet létre, aminek hatására az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. A házasságokban, régi együttélésekben a társa hajlamossá válhat a makacsságra, önnek kellene engednie.

Szűz:

A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért most kellene elsősorban az ön számára fontos megbeszéléseket lefolytatni. Rendkívüli kreativitás is jellemző önre, ezért az élet olyan területén is sikert érhet el, amelyben nincs vagy csak kevesebb tapasztalása volt eddig. Olyan esemény is történhet, amely miatt szorongóvá válik. Gyakorolhatja a vonzás törvényét, amire gondol, az bekövetkezik.

Mérleg:

A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert a társa elfogadóbb, nem esik nehezére alkalmazkodnia önhöz. Ha most kívánja összekötni a kedvesével az életét, a legjobbkor teszi: Isten áldása lesz a frigyükön. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha idegen országban nyaral, jóval többe fog kerülni, mint ahogyan tervezte. Ha ön szülő, gyermeke nehezebben kezelhető, mint általában.

Skorpió:

A manipuláció nagymestere lehet. Úgy tud befolyásolni másokat, hogy azok észre sem veszik: azt akarják, amit ön szeretne. Egy kollégájával jól kijöhet, munkavégzés során szerencse érheti. Még a felettese is – aki nincs könnyű helyzetben – az ön tenyeréből ehet. Egy rokona miatt annyira aggodalmaskodhat, hogy talán a Teremtőhöz fordul segítségért. Ingóságok vásárlását most kellene bonyolítania, mert jól járhat.

Nyilas:

Ha elégedetlen az anyagi helyzetével vagy azzal a munkával, amelyet végeznie kell, eljön a pillanat, hogy ennek hangot adjon. A sors olyan lehetőséget sodorhat az útjába, amelyre gondolkodás nélkül igent kell mondania. A környezetében irigyei vannak, és ez megdöbbenti önt. Ezért jobban jár, ha a boldogságát nem osztja meg még a legjobb barátjával sem.

Bak:

Előfordulhat, hogy az egészsége megőrzése vagy a gyógyulása érdekében sokkal mélyebben zsebbe kell nyúlnia, mint ahogyan azt gondolta. Nem ajánlott most kölcsönt felvennie, mert csak kínkeservvel tudja majd törleszteni. Regenerációs készsége erős, ezért ha betegséggel küszködik, hamar felépülhet. A pénzére jobban ügyeljen, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát, vagy más módon érheti veszteség.

Vízöntő:

Ha úgy érzi, nem könnyű az élet, akkor a környezetében is vannak olyanok, akik úgy gondolhatják, hogy az ön magatartása miatt kell nehézségekkel megbirkózniuk. Ezért ha békére vágyik, önnek kellene engedékenyebbnek lennie. Ha nem esik nehezére élete párjának vagy a gyermekének kívánságát teljesítenie, ők úgy viselkedhetnek, hogy ön jól érezheti magát a bőrében. Pénzügyei pompásan alakulhatnak.

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben annyira nagy lehet önök között az összhang, hogy szinte ki tudják találni egymás gondolatát. Mindent meg tudnak beszélni, kapcsolatuk kiváló. Pénzügyek terén olyan szerencsés változásra van kilátás, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Ha a felettesével nem ápolt jó viszonyt, vagy megszűnt a munkája, ebben is pozitív változásra van kilátás.