Így védekezhetsz a káros napsugarak ellen (x)

Fontos, hogy naprakészek legyünk!

Az AHAVA új Bőrvédő testápoló SPF30 PA+++ nemcsak a nevében hangzik úgy, mint egy professzionális védelmi rendszer, hanem valóban az a bőröd számára. A leégést bőrünk sosem felejti, és sajnos hosszútávon a barnulásnak is ára van. Hatásukra már fiatalon jelentkezhetnek a korai öregedés nyomai, az anyajegyek, foltok, ráncok, a bőr rugalmatlanná válása, szárazsága. Ezért fontos, hogy már a testápolónk is a megfelelő fényvédelemmel bírjon, és ne csak strandolás közben jusson eszünkbe a Nap elleni védekezés.

De mi az a PA+ és SPF?

A PA+ mutatja, mekkora védelmet nyújt a kozmetikum a bőr csendes ellensége, az UV A napsugarakkal szemben. Minél több a +, annál jobban ellenáll az alattomos, UV A sugaraknak, melyek hatása sajnos sokkal mélyebb, mint gondolnánk: idő előtti bőröregedést és károsodásokat okozhat. Az SPF szám jelzi, mennyi ideig óv a termék a leégést okozó UV sugarak ellen. Ha mondjuk fehér bőrű vagy, és 10 perc alatt leégsz, akkor a 30 faktoros 300 percig véd.

Galéria | 3 kép

Öregedés ellen hidratálj és regenerálj

Az új, finom illatú, gyorsan felszívódó AHAVA Bőrvédő testápoló nemcsak a napfénytől véd, de mélyen hidratál és regenerál is, emellett ellenálóbbá teszi a bőröd. Fontos összetevője az AHAVA egyedülálló szabadalma, az OsmoterTM, a holt-tengeri ásványok tökéletes ötvözete, amely a bőr mélyéről a tápanyagot és a nedvességet a felsőbb rétegekbe áramoltatja. Ez párosul a délamerikai őserdők szupererejével, az acai bogyó és a kávé antioxidánsaival, hogy erősítsék bőrünk természetes védekező képességét a napfény okozta korai öregedés ellen, és megelőzzék a napsugárzás okozta károsodásokat.

Tökéletesen nyomtalan

A Bőrvédő testápoló SPF30 PA+++ minőségi, értékes összetevőkkel ápolja és óvja bőröd, mely bársonyosan hidratált és sokáig fiatalos maradhat. Az új testápoló előnye még, hogy tökéletesen felszívódik, így nem hagy nyomot, és nem csapódik ki a bőrön.

Az AHAVA újdonságát keresd a Douglas parfümériákban vagy online márkaboltunkban: ahavashop.hu