Havi egészséghoroszkóp a Nők Lapja Egészség 2022/8-9. lapszámából.

Szűz

Olyan változások következhetnek be az életében, amikor óriási energiákra lesz szüksége. Nagy teher nehezedhet a vállára, amivel csak akkor tud megbirkózni, ha egészségesen táplálkozik, és szakít időt a pihenésre is. Ha szülő, gyermekével jól kijöhetnek, szervezzenek sok közös programot.

Mérleg

Meszesedés okozhat csontproblémát, műtéti beavatkozásra is sor kerülhet, ami miatt szorongóvá válhat. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez az időszak. A házasságokban, régi együttélésekben értékelnie kellene, hogy a társa igyekszik elfogadóan viselkedni. Ha most kívánják összekötni az életüket, a legjobbkor teszik.

Skorpió

Oda kellene figyelnie a táplálkozására, érdemes lenne léböjtkúrát tartania, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól. Olyan feszült helyzet alakulhat ki, amelynek hatására nehezebben jöhet álom a szemére. Ha kommunikációról van szó, ebben verhetetlen, ezért most kellene előadnia azt, amin már egy ideje töpreng. Kedvező az idő ingatlanügylet lebonyolítására.

Nyilas

Az életmóddal kialakuló betegségre van esély, ezért figyeljen oda arra, mit eszik, iszik, és ne csak munkából álljanak a napjai, hanem pihenésre is fordítson időt. Anyagi ügyei olyan jól alakulhatnak, hogy többen azt gondolhatják, ön Krőzus reinkarnációja. Felettese nyitott arra, amit szeretne. Ha külföldre utazik, sokkal több pénzt és egészségbiztosítási kártyát vigyen magával.

Bak

Nőgyógyászati vagy urológiai problémák keseríthetik meg az életét. De az is lehet, hogy egy régi egészségi gond most válhat gyógyíthatóvá. Pénzügyek okozhatnak idegtépő helyzetet, ezért jó lenne, ha meghúzná a nadrágszíjat, és csak arra adna ki, amire muszáj. Olyan valakivel folytathat fontos megbeszélést, aki befolyással lehet az életére. Külföldi utazása jól sikerülhet.

Vízöntő

Megeshet, hogy fel kell keresnie az orvosát, de az is lehet, hogy egy rokona miatt kell egészségügyi intézménybe látogatnia. A házasságokban augusztusban olyan helyzet következhet be, ami miatt felmerülhet a válás gondolata. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor elsősorban önnek kellene a társához alkalmazkodnia. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Halak

Előfordulhat, hogy megfájdul a háta, vagy szív- és érrendszeri probléma üti fel a fejét. Kollégája az idegeire mehet, a munkájában megtörténhet, hogy hibát vét vagy valaki helyet kell dolgoznia. Felettesével nincs értelme most olyan dologról beszélni, ami elsősorban önnek fontos, és ami pénzzel kapcsolatos. Baráti kapcsolatnak vagy protekciónak sokat köszönhet.

Kos

Olyan események történhetnek önnel, amelyek jó hatást gyakorolnak a hangulatára. Különösen igaz ez a munkájára, amikor felettesváltásra vagy átszervezésre kerülhet sor, emiatt anyagi ügyei pozitív irányt vehetnek. Ha eddig rendszeresen szedett gyógyszert, változás következhet be. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben.

Bika

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Nem szabad sajnálni a pénzt azokra a dolgokra, amelyektől jól érezheti magát. A munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen, mert annyi feladat szakadhat a nyakába, hogy ennek hatására egészségi probléma jöhet létre. A pénzére jobban ügyeljen.

Ikrek

Regenerációs készsége erős, ezért ha egészségi problémája van, akkor ebből gyorsan és maradéktalanul felépülhet. Balesetveszélyes ez az időszak, ezért ne csak az utakon, hanem az otthonában és a munkahelyén is legyen óvatosabb, mert összetörheti magát. Az egzisztenciában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája.

Rák

Régi egészségi problémája kiújulhat. Lehet, hogy csont-, fog-, ízületi probléma jöhet létre. Megeshet, hogy a munkában olyan változás következik be, ami miatt elégedettséget érezhet. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, ami elkerülhető lenne, ha odafigyelne arra, mire költ. A párkapcsolatokban a társával jól kijöhetnek.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022/8-9. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.