Kos:

Kommunikációs problémák merülhetnek fel, főként a munkában. Oda kell figyelnie arra, amit mond, és amit önnek mondanak. Így elkerülheti a nagyobb bajokat. Közben olyan esemény is bekövetkezhet, amely jó hatással lesz a pénzügyeire. A szerelemi viszonyokban viharok tombolhatnak, megeshet, hogy a kapcsolatuknak vége szakad. Amennyiben ön szülő, a gyermekére szép szavakkal gyakorolhat jó hatást.

Bika:

Bármennyire nem szereti a változásokat, most olyan szituáció alakulhat ki, hogy nem szabad ragaszkodnia a régi, még a jól bevált dolgokhoz sem. Talán még nem látszik, de az új dolgok hatására az élete olyan kerékvágásban fog majd folytatódni, amivel elégedett lehet. Amennyiben ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, ezért a vele kapcsolatos fontosabb megbeszélést halassza el egy héttel.

Ikrek:

Olyan esemény következhet be, amely miatt szorongóvá válik, megeshet, hogy nehezebben jön este álom a szemére. Közben az is megtörténhet, hogy valakinek a segítségével előnyt élvez. A megérzése talán sohasem volt annyira erős, mint ezen a héten. Hallgasson arra, amit az ösztöne diktál, és egymást követhetik a jobbnál jobb helyzetek. Eszébe juthat a múlt, vagy egy szomorú esemény átmenetileg lehangolhatja.

Rák:

Anyagi helyzetében olyan változás történhet, amely miatt ideges lehet. Össze kellene húznia a nadrágszíjat, és csak arra költeni, amire muszáj. Mindez nem vonatkozik az egészségére, mert nem szabad sajnálni a pénzt attól, amivel a gyógyulás útjára léphet, megelőzheti a betegség kialakulását. A házasságokban, régi együttélésekben gyermekük miatt jöhet létre feszültség.

Oroszlán:

Híres optimizmusának nyoma sincs. Talán azért, mert mázsás terhek nyomják a vállát, vagy nem tudja elérni mindazt, amit tervbe vett. Felmerülhet önben, hogy nem akarja így folytatni az életét, és a változtatás gondolatával kacérkodhat. Érdemes új állás után néznie, vagy olyan valakivel megbeszélni a gondját, aki ismeri a helyzetet, és jó tanácsot adhat. Ha műtétre kerülne sor, jó kezekben lesz.

Szűz:

Szomorú esemény következhet be, valaki vagy valami miatt a bánat könnye csilloghat a szemében. Előfordulhat, hogy olyan dologra mond igent, amibe hatalmas energiákat kell fektetnie, és ennek ellenére nem éri el mindazt, amit tervbe vett, vagy amiért nagy áldozatot hoz. Ha ön szülő, gyermekét nem könnyű most befolyásolni, de ha őszintén beszél vele, akkor elérheti nála a célját.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amelynek hatására akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat, a lelke csordultig van féltéssel. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Gyorsan gyógyulhat. Egy kollégájával jól kijöhet, az is megeshet, hogy a munkája örömmel tölti el.

Skorpió:

Olyan változás következhet be, amely hatással lehet a megélhetésére. Felettesével is nehezebben tud kijönni, akivel szemben a saját érdekében jó lenne, ha kedves és alkalmazkodó lenne. A környezetében is több olyan személy van, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha ön szülő, gyermeke miatt a boldogság érzése járhatja át minden porcikáját. Ne sajnálja sem az időt, sem a pénzt a hobbija űzésére.

Nyilas:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha utazik, vigyen magával a tervezettnél sokkal több pénzt, jól felszerelt gyógyszeres dobozt, és a legjobb biztosítást kösse meg. A kollégái között van, akivel jól kijöhet, és van, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhat, csalódottá válhat. Ha valamit nem ért, vagy nem biztos benne, akkor kérdezzen. Különösen igaz ez a felettesével való kapcsolatára.

Bak:

Nagy energiával rendelkezik, ennek hatására nincs olyan gond, amelyet ne tudna megoldani, amelyen ne tudna felülemelkedni. Olyan változás következhet be az életében, amely befolyással lehet a jövőjére, az anyagi helyzetére. Még a napi rutin is változhat. Ha egészségi problémája alakulna ki, ne aggódjon, mert gyorsan és maradéktalanul felépülhet. Ha ön szülő, gyermekének szüksége lehet a segítségére.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy a válás gondolata is felmerülhet. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor önnek kellene engedékenyebbnek lennie. Ez esetben a kapcsolatuk új kerékvágásban folytatódna. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Ha mesteremberre van szüksége, jól körül kellene néznie, mert kifoghat egy kóklert.

Halak:

A kommunikáció most nem tartozik az erősségei közé, ezért ha lehet, a fontosabb megbeszéléseket egy héttel el kellene halasztania. Utazáskor bosszúság érheti, egy szomszédjával vagy testvérével kiáshatja a csatabárdot. Ám képes arra, hogy a legnehezebb helyzetből is kihozza a jót. Egy ismerősének sokat köszönhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat, akire nehezen tud hatást gyakorolni.