Kos:

Minden idegszálával a pénzre koncentráljon, mert megszerezheti azt, amire szüksége van. Jól tudja képviselni az érdekeit, ezért a fontosabb megbeszéléseket most bonyolítsa le. Olyasmi juthat a fülébe, ami miatt szoronghat, ám a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan jelenleg látszik. Nemcsak önnek van szüksége szeretetre, hanem azoknak is, akik közel állnak önhöz. Öntse szavakba az érzéseit.

Bika:

Ha még van állása, akkor is érdemes lenne körülnéznie a munkaerőpiacon, mert megeshet, hogy olyan szituáció alakul ki, amely miatt változtatnia kellene. Olyan beszélgetést is folytathat, ami miatt szerencsésnek érezheti magát, de jó lenne, ha ezt nem verné nagydobra, különben elkiabálhatja a szerencséjét. Jól ki tudja fejezni az érzéseit, ezért lelkileg közelebb kerülhet valakihez.

Ikrek:

Kedvességgel, szép szavakkal, dicsérettel könnyebben elérheti a célját. Vonatkozik ez az egzisztenciájára is, amelyben változás következhet be, és bizony érintheti a megélhetését. A kapcsolatok is fontosabbá válhatnak, protekciónak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Van a környezetében olyan személy, akinek a rosszindulata előtt döbbenten állhat. Betegség is felütheti a fejét.

Rák:

Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatása miatt érezheti magát jól a bőrében. Olyan esemény történhet, amely miatt nemcsak ön, hanem a környezete is úgy gondolhatja, ön az állatöv mázlistája. Ez az új szituáció jó hatással lehet a biztonságérzetére, viszont több lehet az irigy, féltékeny személy a környezetében. Egészségére jobban kellene ügyelnie, mert betegség ágynak döntheti. Nyereményjátékot ne hagyjon ki.

Oroszlán:

Egyik pillanatról a másikra olyan esemény következhet be, amely miatt meglepetésében leeshet az álla. Ne aggódjon, ha a sors be is csukna egy ajtót, hamarosan ki fog nyitni egy másikat. Megeshet, hogy valamire nincs ráhatása, egyszerűen el kell szenvednie a dolgokat, és emiatt szoronghat. Közben olyasmi is bekövetkezhet, ami kibillentheti nyomott kedélyállapotából és elégedetté teheti önt.

Szűz:

Kolléga táncot járhat az idegein, a munkában embert próbáló helyzet jöhet létre, és valakit ki kell szolgálnia. Ha van kis házi kedvence, miatta is izgulhat. Ha egészségi problémával küzd, a gyógyulás útjára léphet. A bekövetkező események hatására van, akiben csalódhat, és van, akire számíthat, akiben megbízhat. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át, főként társa viselkedése miatt.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a hét. Még a legrégibb viszonyokban is olyan probléma adódhat, ami miatt búcsút inthetnek egymásnak. A házasságokban, régi együttélésekben társa elfogadó, szerencsésen alakulhat miatta az életük. A munkában, megélhetésben a dolgok a kedve szerint változhatnak. Felettesére hatást gyakorolhat, ha bármit szeretne nála elérni, azt most adja elő.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben, ha nyugalomra vágyik, önnek kellene engedékenyebben viselkednie, mert élete párjának magatartása miatt kapcsolatuk egyik pillanatról a másikra meg is szakadhat. Ha ezt szeretné elkerülni, támogassa őt, és adjon neki igazat. A munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Felettesével remekül kijöhetnek.

Nyilas:

A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé. Ezért jobban járna, ha a fontosabb megbeszéléseket elhalasztaná, mert nem tudja jól képviselni az érdekeit. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt büszkeséget érezhet, vagy olyasmi juthat a fülébe, ami miatt  elégedettség járhatja át minden porcikáját. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!

Bak:

Beleláthat mások fejébe, kiolvashatja a gondolataikat. A megérzései is tökéletesen működnek, ha hallgat rájuk, előnyös helyzeteket élvezhet. Ismeretségnek sokat köszönhet. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Töltsön több időt szeretteivel is, mert olyan élményekben lehet részük, amelyekkel feltöltheti az energiaraktárait. Gyermekkel kapcsolatban feszültség alakulhat ki.

Vízöntő:

A családi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nemcsak szorongóvá válhat, hanem akár könny is csilloghat a szemében. Ha viszont megpróbálna alkalmazkodni, élvezhetné a szeretteivel töltött időt. Pénzügyeinek alakulása miatt viszont minden oka meglehet az örömre. Utazás jól sikerülhet, olyan élményekben lehet része, amelyek miatt a feldobottság érzése járhatja át a lelkét.

Halak:

Megeshet, hogy nemcsak elismerik, hanem meg is fizetik a munkáját. Ha eddig nem jött jól ki a felettesével, kellemes meglepetésként tapasztalhatja, hogy főnöke önnek tetsző irányban változik. Olyan titok is a tudomására juthat, amelyet a saját érdekében ne adjon tovább. Ha önnek van titka, vigyázzon rá, mert ha kitudódik, elkiabálhatja a szerencséjét. Szerelmi kapcsolat miatt úszhat a boldogságban.