Kos:

Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, egyik pillanatról a másikra veszekedés robbanhat ki önök között. Ám mivel ön most sokkal elfogadóbb, mint bármikor máskor, jól tudja kezelni a kialakult helyzetet. Megeshet, hogy pénzügyei miatt szorongóbbá válik. Ne aggódjon, mert olyan változás következhet be, amely jó hatással lehet az anyagi helyzetére, és ettől úgy érezheti, a sors igazságos.

Bika:

Jöjjön létre bármilyen nehéz helyzet, össze kell szednie magát, és alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Mert valószínűleg nem az ön akaratán múlnak a dolgok. Muszáj lesz engedékenyebbnek lennie, mert ha köti az ebet a karóhoz, csak önmagának árthat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha segítségre lenne szüksége, ennek most adjon hangot, mert így elérheti a célját.

Ikrek:

A pénz úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított, vagy amelyért nem kell keményen megdolgoznia. Most lenne célszerű anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket lefolytatnia. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Közlekedés során legyen fokozottabban óvatos, mert roppant balesetveszélyes a hét. A munkában örömteli változásra van kilátás.

Rák:

Lehet, hogy megbecsülik a munkáját. Mindezt megtapasztalhatja úgy is, hogy a könyvelése bevétel oldala mozgásba lendülhet. Ugyanakkor olyan kiadásokra is sor kerülhet, amelyek talán nem voltak betervezve. Régi egészségi problémája kiújulhat, ha gyógyszert szed, megeshet, hogy változtatnia kell az adagoláson. Párkapcsolatára a nyugalom lehet jellemző, és ez elsősorban önnek köszönhető.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben főleg a társa miatt olyan bonyolult helyzet alakulhat ki, amelyet nehezebben tud kezelni. Mindez annak is köszönhető, hogy a kommunikáció nem tartozik párja erősségei közé. A környezetében is több az olyan személy, akikkel képtelenség szót érteni. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha jogi problémája adódott, a végére a héten pont kerülhet.

Szűz:

Olyan változás következhet be, amelynek következtében módosulhat a rutinja. Több vagy nehezebb feladat szakadhat a nyakába. A kollégák között is lehetnek olyanok, akikkel elválhatnak útjaik, vagy olyasmit kell mondania nekik, ami miatt nehezebben jöhet álom a szemére. Pénzügyei jól alakulnak, minden oka meglehet az örömre. Titok juthat a tudomására, a saját érdekében ne adja tovább.

Mérleg:

Soha nem volt annyira aktuális a mondás, mint a héten: a kezében tarthatja a sorsát. Ezért most kell cselekednie. Olyan változás is bekövetkezhet, amely miatt úgy érezheti, Isten a tenyerén hordozza. Jól tenné, ha a boldogságát nem osztaná meg senkivel, mert olyasvalaki irigykedhet, akiről ezt nem gondolta volna. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, aggódhat miatta. Betegség alakulhat ki önnél.

Skorpió:

Jó lenne, ha most venné ki a szabadságát, és csak lógatná a lábát. Ha ez nem lehetséges, akkor kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és emiatt duplán kell fáradnia, vagy olyasvalakinek a sirámait lesz kénytelen hallgatni, akire nem kíváncsi. Ha van gyermeke, töltsön több időt vele, most szüksége van az ön figyelmére és szeretetére. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának vagy otthoni munkavégzésnek.

Nyilas:

Nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Az életnek ezen a két területén sikereket könyvelhet el. Ugyanakkor kollégái között akadhat olyan, aki türelmetlenebb lehet, és akivel kiáshatja a csatabárdot. Ha külföldre utazik, több pénzt vigyen magával, mint amennyit tervezett. Ha betegséggel küszködik, a gyógyulás útjára léphet.

Bak:

Regenerációs készsége kiválónak mondható, ezért ha egészségi problémája van, gyorsabban felépülhet belőle. Ha műtétre kerülne sor, tájékozódjon a betegségéről és annak gyógymódjairól. Pénzügyei nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte. Ha szerelmi kapcsolata kiállja a mostani próbát, viszonyuk eltéphetetlenül erős szálakkal fűzheti önöket össze. Felettese nyitott arra, amit ön mond.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben társa igyekszik alkalmazkodni önhöz, de egy régi téma ismét terítékre kerülhet, és emiatt parázs vita alakulhat ki. Olyan összeg ütheti a markát, amelyért nem kell keményen megdolgoznia, vagy amelyből akár félre is tehet. Felbukkanhat valaki a múltból, aki miatt az idegei megfeszülhetnek. Munkavégzés során nagyobb sikert érhet el.

Halak:

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet az anyagi helyzetére, a biztonságérzetére. Ha ön szülő, gyermekével akkor jöhet ki jól, ha az ő szemével nézi azt a helyzetet, amelyben csemetéje benne van. Szerelmi viszonyában olyan varázslatos szituáció jöhet létre, hogy ön örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Balesetveszélyes a hét, szomszéddal, közeli rokonnal összekülönbözhetnek.