Elgurult a gyógyszere attól, ahogyan a fia a szereplését véleményezte...

Az 58 éves színész a Late Night With Seth Meyers című műsorban mesélt arról, hogy fia még középiskolás korában nézte a Jóbarátok sorozatot – és egy alkalommal igencsak belegyalogolt édesanyja lelkébe az arról alkotott véleményével.

„Azt mondta, hogy »tényleg nagyon vicces… Úgy értem, a srácok annyira viccesek benne!«” – ezen a megjegyzésen pedig édesanyja vérig sértődött. – Úgy folytatta, hogy »Nem, úgy értem, te is vicces vagy«… Azelőtt még soha életemben nem akartam azt mondani a saját gyerekemnek, hogy »B***d meg!«” – vallotta be a színész.

„Nem kell, hogy rajongó legyél, nem kell szeretned, amit csinálok, de ne legyél ennyire lealacsonyító!” – fejtette ki álláspontját Kudrow. 

Fia, a most 24 éves Julian Murray Stern (az alábbi fotón) az Egyesült Államokban igen ismert reklámszakember, Michael Stern fia, akinek Lisa Kudrow 1995 óta a felesége. Kudrow egyébként épp a Jóbarátok forgatása alatt volt állapotos a fiukkal, a terhességét pedig a negyedik és ötödik évadba is beleírták a sorozat készítői. 

A színész jelenleg vezető producerként dolgozik az amerikai NBC csatorna Who Do You Think You Are? című sorozatán, amely az azonos című brit sorozat (Mit gondolsz, ki vagy?) adaptációja. A műsor arról szól, hogy hírességek a családfájukat kutatják – a történetek pedig rendre érzelmi hullámvasútra ültetik a sorozat szereplőit és a nézőket egyaránt. 

Kiemelt kép: Lisa Kudrow 2022. július 20-án – Fotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images