Kos:

Figyelmének középpontjában a pénz állhat, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Egy rokonokkal, ingatlannal kapcsolatos elkerülhetetlen kiadásra kerülhet sor. Közben olyan változás is bekövetkezhet, amely miatt végre elégedettséget érezhet. Ha ön szülő, gyermekével fontos dolgokat is meg tud beszélni, és az ön engedékenységének hatására jól kijöhetnek.

Bika:

Érzi, hogy változtatnia kellene, mert a dolgok nem mehetnek tovább a régi kerékvágásban. Ugyanakkor fél a változástól, az ismeretlentől. Ne aggódjon, a sors nem hagyja önt magára. A házasságokban, régi együttélésekben a társa nyitottsága miatt mindent meg tudnak beszélni, ami korábban lehetetlennek bizonyult, és ami fontos önnek.

Ikrek:

Ha pénzről van szó, sajnos nem áll a helyzet magaslatán. Illetve sajnos nem minden az ön akaratán múlik. Ám közben olyan hírek is eljuthatnak a fülébe, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Olyan változás is bekövetkezhet, amelyet még a legmerészebb álmában sem gondolt. Ha külföldre utazik, kisebb-nagyobb nehézséggel találhatja magát szemben.

Rák:

Fortunának, a szerencse istenasszonyának a támogatását élvezheti. Főleg igaz ez, ha pénzről van szó. Ezért most kellene lebonyolítania az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket, mert elérheti, amit szeretne. A házasságokban, régi együttélésekben a társát meg tudja nyugtatni, és élete párja is olyan dolgokat mondhat, amelyek jó hatással lehetnek a kapcsolatukra. Még a jövőjüket is más színben láthatja.

Oroszlán:

Ön körül forog a héten az egész világ. A figyelem középpontjában állhat, és bezsebelheti az elismeréseket, a sikereket. Újra optimistán tekint a jövőbe. A pénzcsinálók táborához is tartozhat, mert tudja, hogyan tegyen szert több pénzre, vagy a meglévőből hogyan jöhet ki jobban. A párkapcsolatokban a társa bizonytalanná válhat, segítsen neki.

Szűz:

A párkapcsolatokban szenvedélyes pillanatokat élhetnek át. Akivel most hozza össze a sors, a lelki társa is lehet. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert egy kis odafigyeléssel felesleges kiadást kerülhet el, vagy a bankszámláján növelheti az egyenleget. Az életében, a hétköznapjaiban olyan változások következhetnek be, amelyek miatt hajlamossá válhat a szorongásra.

Mérleg:

Nagyobb odafigyelésre és fegyelmezettségre lenne szükség, mert olyan váratlan helyzet következhet be, amivel például a felettesénél kihúzhatja a gyufát. Olyan változás is történhet, amely hatással lehet a megélhetésére. A házasságokban, régi együttélésekben elfogadási nehézségek okozhatnak problémát. Egy kollégájával vagy egy, a közvetlen környezetében lévő személlyel nagyon jól kijöhetnek.

Skorpió:

Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt minden oka meglehet a jókedvre, az örömre. Mivel a kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért most kellene előadnia mindazt, amit már egy ideje fontolgat, amiben nagyobb eredményt szeretne elérni. A kollégái között vagy a közvetlen környezetében akadnak olyanok, akik miatt az idegei megfeszülhetnek. Jobban jár, ha külföld helyett itthon nyaral.

Nyilas:

Jó lenne, ha a pénz a héten a tabutémák táborához tartozna. Ugyanis a sors most olyan bevételi forráshoz juttathatja, amelyért talán nem kell keményen megdolgoznia. És a gyarapodása miatt, vagy azért, mert jól ki tud jönni a pénzéből, még olyasvalaki is irigykedhet, akiről ezt nem feltételezte korábban. A házasságokban, régi együttélésekben a társával az anyagiak miatt alakulhat ki feszültség.

Bak:

Változások következhetnek be az életében, ami a központi témája lehet ezen a héten. Hajlamos lesz fűvel-fával megosztani mindazt, ami foglalkoztatja. Ez azért nem baj, mert így kibeszélheti magából a feszültséget, és más színben is láthatja a világot. A pénzt most nehezebben tudja beosztani, megkeresni, vagy olyan dologra kell kiadnia, amire nem szeretne, de kényszer hatására kell cselekednie.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang. Főleg, hogy a társa elfogadóbb és segítőkészebb önnel. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markát, amelyet félretehet. Bírságveszélyes ez a hét, tartsa be a szabályokat. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, várjon még néhány hetet a döntéssel.

Halak:

Romantika, segítőkészség lehet önre jellemző. A szerelmi viszonyokban is varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermekével konfliktusba kerülhet, mert csemetéje olyan dolgot tehet, amivel ön nem ért egyet. Olyan lehetőséget is útjába sodorhat az élet, ami jó hatással van az anyagi helyzetére, vagy ami elégedetté teheti. Egy kapcsolatnak, protekciónak nagy hasznát veheti.