Brad Pitt hatalmasat villantott új filmje bemutatóján

Megmutatta virgácsait.

Korunk egyik legismertebb szexszimbóluma úgy döntött, A gyilkos járat című filmjének berlini premierjén ismét kinézetével kívánja sokkolni rajongóit – így hát szoknyát húzott az eseményre. 

Brad Pitt egy barna, térdig érő szoknyát és ahhoz passzoló dzsekit viselt, a kompozíciót pedig rózsaszínű inggel, zöld lencséjű napszemüveggel és fémesen csillogó ékszerekkel tökéletesítette. Megjelenését fekete harci bakancsa tette igazán macsóssá. 

Az 58 éves sztár teljesen komfortosan mozgott szokatlan viseletében – amely még ritkán látott tetoválásait is felfedte. (Legnagyobb örömünkre!)

Brad Pitt felszabadultan érezte magát formabontó öltözékében – Fotó: Gerald Matzka/Getty Images for Sony Pictures

Pitt mindig is divattudatos embernek számított, és a mai napig gyakran nyilatkozik az öltözködéssel kapcsolatos meglátásairól a sajtóban. Évekkel ezelőtt kijelentette már például, hogy egyáltalán nem lepődne meg azon, ha a szoknya mindkét nem ruhatárába visszatérne a közeljövőben. 

„A férfiak jövő nyárra már szoknyát fognak hordani” – fogalmazott 2004-ben Trója című filmje kapcsán a brit Vogue-nak. „Ez az én jóslatom, kijelentem. A film mindkét nemhez szól, a realizmusra törekedtünk, és a görögök akkoriban állandóan szoknyát viseltek”. Nos, úgy tűnik, ő 2022-ben is hajlandó megidézni az ősök szellemét! 

De a szoknyák valójában már réges-rég közel álltak személyes ízléséhez; 1999-ben, amikor a Rolling Stone címlapján szerepelt, a kiadványnak készült fotósorozat alkalmával kizárólag női ruhákban pózolt Mark Seliger kamerája előtt. 

Most tehát megtudtuk, hogy Brad Pitt testét mára már orrszarvú és koponya is díszíti – de ami még ennél is fontosabb: hogy a színész elég magabiztos ahhoz, hogy fütyüljön a begyöpösödöttek véleményére, a nemi sztereotípiákra, és páros lábbal rúgja fel a maradi öltözködési szabályokat. 

Kiemelt kép: Brad Pitt A gyilkos járat című filmjének berlini premierjén 2022. július 19-én – Fotó: Ben Kriemann/Getty Images for Sony Pictures