Kos:

Olyan változás előtt állhat, amely miatt jövője más kerékvágásban fog folytatódni. Megtapasztalhatja a karma törvényének működését, mert aki korábban ártott, csúnyán bánt önnel, az most megkapja a magáét a sorstól. Anyagi ügyek terén nehéz helyzet jöhet létre, még akkor is, ha olyan összeg üti a markát, amelyért nem kell megdolgoznia. A szerelmi viszonyokban a szenvedély lángja magasra csaphat.

Bika:

Figyelmének középpontjában a pénz áll, anyagi helyzete hullámzó képet mutathat. Olyan változások következhetnek be az életében, amelyek miatt talán kezdetben szorong. Ám később kiderül, hogy ennél jobb nem is történhetett volna önnel. Ez a változás az anyagi ügyeire is jó hatással lehet. A házasságokban, régi együttélésekben társával nem könnyű kijönni. Ismeretségnek, protekciónak hasznát veheti.

Ikrek:

Úgy tűnik, annyi hazug és kétszínű ember van a környezetében, mint égen a csillag. Ezért nem szabad elhinnie mindent, amit mondanak. Különösen azt kérdőjelezze meg, amiről ön is úgy gondolja, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ha elégedetlen a díjazásával, annak most kellene hangot adnia, mert ebben az ügyben nyitott fülekre találhat. Ha betegséggel küszködik, a gyógyulás útjára léphet.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben társa hajlamos az olyan viselkedésre, amelyet ön most nehezebben tud tolerálni. Ha nem szeretné, hogy alacsonyan repüljenek az otthonában a tányérok, önnek kellene engednie. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, különösen akkor, ha külföldre utazik. Régi egészségi probléma kiújulhat, ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz.

Oroszlán:

Talán még az sem igaz, amit kérdeznek, ezért legyen roppant óvatos, ne higgyen el mindent, amit hall. Olyan nagy átalakulások várhatók a környezetében, amelyek az ön megélhetésére, a jövőjére is hatással lehetnek. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert nem biztos, hogy a bekövetkező változások megfelelnek majd önnek. Olyan pénz ütheti a markát, amelyből akár tartalékot is képezhet, vagy amiből dugipénz lehet.

Szűz:

A bekövetkező változások miatt annyira izgatottá válhat, hogy nehezebben jön álom a szemére. Ne izguljon, a sors nem hagyja önt magára. Kolléga viselkedése előtt döbbenten állhat, és olyan helyzet is kialakulhat, amely miatt változik az eddig megszokott rutinja. Ha önnek van háziállata, miatta is többet idegeskedhet. Kapcsolatainak hasznát veheti, valaki tolja az ön szekerét.

Mérleg:

Ha ön szülő, gyermekével gondjai adódhatnak. Ám nagyon jól tudja csemetéjét kezelni, ezért a nehézségek ellenére jól kijönnek. A munkában olyan változásokra van kilátás, amelyek hatással lesznek a megélhetésére. Ne aggódjon, mert ez az új helyzet jobb lehet, mint amiben volt, vagy amiben jelenleg van. Többször eszébe juthat a múlt, és amit korábban átélt, az befolyással lehet a hangulatára.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben társa idegei pattanásig feszülhetnek, mert elege van abból a helyzetből, amelyben jelenleg benne van. Ön legyen párja segítségére, különösen akkor, ha van gyermekük, akivel most önnek kellene többet foglalkoznia. Ha külföldre utazik, kisebb bosszúságok érhetik. Szomszédra, rokonra hatást gyakorolhat, azt teszik, amit ön szeretne.

Nyilas:

Ha párkapcsolatban él, elege lehet a társából, mert olyan dolgokkal áll elő, amelyeket ön nem tud hova tenni. A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, ezért oda kell figyelnie arra, amit mondanak, és amit ön mond, mert egy tévedés kínos és veszteséges helyzetbe sodorhatja. Terítékre kerülhet egy régi téma, és az exe is felbukkanhat. Ám most még a lehetetlen helyzetet is jól tudja kezelni.

Bak:

Nem könnyű önnel az élet! Hajlamossá válhat a makacs és kissé agresszív viselkedésre, ami miatt a környezetében élők szenvednek. Ha képes lenne kedvesen kommunikálni vagy dicsérni, azzal a saját életét tenné könnyebbé. Az a csoda is megtörténhet, hogy a munkáját megfizetik. A pénzre nagy szüksége lehet, főleg, ha van gyermeke. Olyasmire is költhet, amivel a saját hétköznapjait teszi boldogabbá.

Vízöntő:

Ha ön szülő, gyermeke olyan dolog miatt rághatja a fülét, amellyel ön nem ért egyet, de a békesség kedvéért mégis kötélnek áll, és teljesíti, amire csemetéje vágyik. Olyasmi miatt is szorongóvá válhat, amire sajnos nincs ráhatása. Ezért lenne fontos, hogy kibeszélje magából mindazt, ami foglalkoztatja. Ezzel sokat javíthat a hangulatán. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Halak:

Ön most az állatöv mimózája. Annyira érzékennyé válhat, hogy olyan dolgok miatt is könny csillog a szemében, amiket korábban észre sem vett. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha most köti össze az életét a kedvesével, vagy összebútoroznak, ezt a lehető legjobbkor teszik. Egy rokonával a kommunikáció szinte lehetetlen, jobb, ha nem most adja neki elő mindazt, amit szeretne.