Chris Hemsworth radikális döntést hozott, hogy Natalie Portmannel csókolózhasson

A színész ragaszkodik szigorú szabályaihoz – munkatársa, Chris Hemsworth pedig komoly életmódbeli változtatást hozott csókjelenetükre készülve.

Natalie Portman a brit Capital FM-nek árulta el, hogy Chris Hemsworth nem evett aznap húst, amikor a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjük forgatása a csókjelenethez érkezett.
Pedig Hemsworth étrendjének legnagyobb részét hús teszi ki – hiszen ahhoz, hogy a mennydörgés istenéhez méltó fizikai állapotban legyen, bizony fehérjében gazdag diétát szükséges tartania. 
„Aznap, amikor a csókjelenetünk volt, nem evett húst, mert én vegán vagyok… pedig (Hemsworth) félóránként húst eszik. Annyira figyelmes volt! Ez nem olyan dolog, ami miatt dühös lennék, vagy nagyon érdekelne, de ő figyelembe vette. Nagyon kedves ember” – áradozott kollégájáról Portman.

De a forgatás különleges részleteiről szólva azt is elmesélte az Entertainment Weekly-nek, hogy a film egyik leglátványosabb jelenetét egy Best Buy (elektronikai vállalat – a szerk.) parkolójában vették fel. 

„Van egy vizuálisan gyönyörű jelenet, ami az egyik legszebb, amit valaha filmen láttam… azt a valóságban egy Best Buy-parkolóban vettük fel! Elképesztő dolog egy ekkora filmben szerepelni, de közben meg szó szerint egy parkolóban forgatunk kék háttérfal előtt… Lenyűgözően néz ki filmen, de minden alkalommal, amikor meglátom, a Best Buy-parkoló jut eszembe róla” – mesélte az Oscar-díjas színész.

A szóban forgó drámai jelenetet mi is láthatjuk a moziban – ellentétben azokkal a részekkel, amelyeket Taika Waititi rendező végül kukába dobott. „Voltak egész jelenetek, bolygók, karakterek és világok, amelyek nem kerültek be a filmbe… viccesek és csodálatosak voltak, és rengeteg időt és energiát fordított rájuk az egész stáb, hogy kigondolja és megtervezze ezeket. Egyszerűen elképesztő, hogy mennyi nagyszerű anyag nem került bele a filmbe – tekintve, hogy milyen sok csodás anyag benne van” – mesélte Portman.

A Thor: Szerelem és mennydörgés világszerte fut a mozikban.

Kiemelt kép: Chris Hemsworth és Natalie Portman Berlinben 2013. október 27-én – Fotó: Britta Pedersen/picture alliance via Getty Images