Ízelítő és főszerkesztői levél a Nők Lapja Ezotéria 2022/04. lapszámából.

Olyan izgalmas témákról írunk, mint a velünk lévő energiák, amelyekkel a saját életünket tehetjük jobbá, könnyebbé, vagy mások segítségére siethetünk. Többek között tárgyaljuk lapunk egyik legnépszerűbb rovatának, a hipnózisnak a titkát is. Eláruljuk a korábbi életekbe történő visszavezetésnek a múltját, és azt is, hogyan alakult ki ez az igazán titokzatos módszer.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 13 kép

Kedves Olvasó!

Addig nem hittem abban, hogy a kezünkből energia árad, amíg ezt meg nem tapasztaltam. Egy ismerősöm elvégezte a pránanadi különböző fokozatait, és rajtam is ki akarta próbálni, hogy a tudománya valóban működik-e. A kezelésig semmilyen egészségi problémám nem volt. Amikor Éva rátette, majd jó ideig rajta tartotta a kezét a vesémen, utána egy napig pokoli görcseim voltak. Kezdetben azt hittem, mindez azért történt, mert Éva nem éppen kellemes személyiség, és bizonyára a negatív energiái betegítettek meg. Aztán más „pránásokkal” beszélgetve kiderült, hogy ennek éppen az ellenkezője igaz. Ismerősöm az univerzum energiáival megszüntette azt a bajt, amely valószínűleg néhány nap múlva kialakult volna, és talán hosszabb időn keresztül okozott volna kínszenvedést. Összeállításunkban most bemutatjuk, milyen titokzatos erők vesznek körül bennünket, és ezeket hogyan fordíthatjuk a javunkra. Előző lapszámunkban az Ezoterikus kérdések és válaszok rovatban foglalkoztunk a szervátültetéssel. Olyan sok levelet kaptunk ezzel kapcsolatban, hogy a témát ezúttal a szívtranszplantáció szempontjából újratárgyaljuk.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2022. szeptember 14-én jelenik meg.