Kos:

Sok munkáért kevés bért! – ez lehet a munkahelyén a jelmondat. Átszervezésre is sor kerülhet, amely érintheti az ön kenyérkeresetét. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, rokonokkal is jól kijöhet, de van olyan családtag, akivel szemben nem tud elfogadó lenni. Ez problémát okozhat. Régi emlék juthat eszébe, könnyes lehet miatta a szeme. A szabályokat tartsa be, mert megbírságolhatják.

Bika:

Önről általánosságban elmondható, olyan nyugodt, hogy fát is lehetne vágni a hátán. Ez most nem igaz, mert egymást érhetik azok az események, amelyek miatt az idegei megfeszülhetnek. Annyira nehéznek érezheti a jelenlegi állapotokat, hogy felmerülhet önben a változtatás igénye. Várjon, mert rövidesen fordulhat a kocka, és ön előnyös helyzetbe kerülhet. Külföld helyett jobban járna, ha itthon nyaralna.

Ikrek:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többi majd megvesszük. Ha betegséggel küszködik, ne vegye félvállról, mert később komolyabb probléma alakulhat ki belőle. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amely elkerülhető lenne. A munkájában rövidesen olyan változás következhet be, amely miatt leeshet az álla.

Rák:

Kapcsolatainak sohasem vette olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. De nemcsak protekció miatt kerülhet előnyös helyzetbe, hanem a szorgalma, a tehetsége, a tudása is hozzájárulnak ahhoz, hogy tartós sikert érjen el. Vagy ha korábban méltatlan helyzetbe került, akkor most ezért kárpótolhatja önt a sors. Környezetében több lehet az irigy ember, de tartsa észben, jobb, ha irigylik, mint ha sajnálnák.

Oroszlán:

A politika valamilyen módon beleszólhat az életébe, s ez befolyással lehet a megélhetésére. Környezetében több az olyan személy, akiknek irigysége és rosszindulata előtt értetlenül állhat. Olyan dolog is a tudomására juthat, amely miatt más színben láthatja a jövőjét, és ez jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotára. Most kellene állást változtatnia, mert pompás lehetőséget sodorhat útjába az élet.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket sem elfelejteni, sem megbocsátani nem lehet. Ha ön szülő, önnek kellene engedékenyebbnek lennia, így elkerülheti, hogy konfliktusba keveredjen a gyermekével. Ha barátokkal vagy csoporttal utazik, olyan probléma alakulhat ki, amely egyértelmű kommunikációval elkerülhető lenne. Ha párkapcsolatban él, társával romantikus pillanatokat élhetnek át.

Mérleg:

A manipulációnak hasznát veheti. Ezzel még a főnökére is olyan hatást gyakorolhat, amelyet nyílt kommunikációval nem érhet el, és amely miatt önnek örömében fülig érhet a szája. A szerelmi kapcsolatokban régi probléma kerülhet ismét terítékre. Megeshet, hogy végleg búcsút intenek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke hajlamos a makacsságra. Szakítson időt pihenésre, mert nem fogja bírni később az iramot.

Skorpió:

Ha ön szülő, gyermeke a viselkedésével boldoggá teheti az ön napjait. A szerelmi viszonyokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. A régi kapcsolatokban társának olyan nehézségekkel kell szembenéznie, hogy egyedül talán nem megy neki. Szüksége lehet az ön támogatására. Nem kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, és ami el tud romlani, az el is fog. Kollégát, aki hajlamos a túlzásra, helyre kell tennie.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy egészség, betegség, gyógymódok állhatnak figyelmének középpontjában. Nem kell mindent elhinni vagy kipróbálni, amit mondanak. Mert van, ami inkább árthat, mint használ. Ha a munkáját nem fizetik meg, vagy elégedetlen a jelenlegi helyzetével, most kellene körülnéznie az álláspiacon, mert pompás lehetőségre bukkanhat. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni.

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha ön alkalmazkodik a társához. Ha el tudja fogadni mindazt, amit mond, akkor nem lesz okuk panaszra. Ha ön szülő, gyermeke hajlamos az agresszív viselkedésre, ezért nehezebben bír vele. Érdemes külföld helyett hazai tájakon nyaralni, mert anyagilag sokkal jobban járhat, és ugyanúgy fel tudja tölteni az energiaraktárait, mint idegenben.

Vízöntő:

Nem könnyű önnel az élet. Hajlamossá válhat a makacskodásra, ezzel a saját helyzetét is megnehezítheti. Próbáljon meg alkalmazkodni, elfogadóan viselkedni, és az életet kereknek fogja érezni. Kollégával konfliktusba kerülhet, olyan munkát kell végeznie, amelyhez sem kedvet, sem erőt nem érez. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Felbukkanhat valaki a múltból.

Halak:

A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Ám ha világosan fejezi ki magát, minden rendben lesz. Pénzügyek miatt feszültebbé válhat, egyre nehezebben tud kijönni abból, ami rendelkezésére áll. Nincs értelme a felettesének panaszkodni az anyagiak miatt, mert az ő keze is meg van kötve, nem tud önnek segíteni. Ha ön szülő, gyermekével nagy lehet önök között az összhang.