Kos:

Megeshet, hogy megszűnik a munkája. Vagy olyan változás állhat be a kenyérkeresetében, amely miatt idegei megfeszülhetnek. Ismeretségnek hasznát veheti, csak bátran kérjen segítséget, főleg, ha az egzisztenciájáról van szó. Míg a szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé kerülhetnek, addig a házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang, félszavakból is megérthetik egymást.

Bika:

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Egyszerűen ért a pénzcsináláshoz, és olyan összegre is szert tehet, amiből akár tartalékot is képezhet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, érdemes lenne inkább itthon nyaralnia, a pénzét itthon elköltenie. Ha ön szülő, gyermekének szüksége lehet az ön támogatására, és mindent meg tudnak beszélni.

Ikrek:

Anyagi problémái adódhatnak, ezért listával a kézben vásároljon, így elkerülheti, hogy olyasmire adjon ki, amire nincs szüksége. Ha külföldre utazik, emiatt is jóval több lehet a kiadása, mint amennyit tervezett. Ha párkapcsolatban él, társával harcokra van kilátás. Ha nem mond neki ellent, elkerülheti, hogy elszabaduljanak az indulatok. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila a szívébe fúródhat.

Rák:

Munkahelyén olyan változásokra kerülhet sor, amelyek érinthetik az ön kenyérkeresetét is. Megeshet, hogy az életében megszűnik valami, de ne keseredjen el, mert a sors nyomban kárpótolhatja a veszteségért. Új dologba csöppenhet bele, ami jó hatással lehet a biztonságérzetére. A párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra olyan veszekedés törhet ki, hogy megkérdőjeleződhet a jövőjük.

Oroszlán:

Olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt el kellene gondolkodnia azon, hogyan változtasson az életén. Mert a dolgok nem mehetnek tovább a régi kerékvágásban. Megeshet, hogy több minden nem az ön akaratán múlik, hiszen kényszerhelyzetbe kerülhet. Protekcióra lehet szüksége, mert az ismeretségeinek soha nem vette olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Valakinek az irigysége megdöbbentheti.

Szűz:

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Felettesének most kellene előadnia az elképzeléseit, illetve főnöke nyitott mindarra, ami önnek fontos. Ha már a változtatás gondolatával kacérkodik, lépjen a tettek mezejére. A szerelmi kapcsolatokban komoly vita kerekedhet, kapcsolatuk szakítópróba elé kerülhet miatta. Ha ön szülő, gyermekére nehezebben tud hatást gyakorolni.

Mérleg:

Felettese nincs jó passzban, ezért jobb lenne, ha elkerülné őt, nem most adná elő neki mindazt, amit ön lényegesnek tart. A házasságokat, régi együttéléseket nehézzé teheti, hogy társa kevésbé elfogadó, illetve hajlamos az erőszakosságra, aminek hatására konfliktus alakulhat ki. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha jogi problémája van, a végére pontot tehet. Kollégával jól kijöhet.

Skorpió:

Érdemes lenne orvosi vizsgálatnak alávetnie magát. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz. Ajánlott bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket lebonyolítania. Ha párkapcsolatban él, társa anyagi helyzete pompásan alakulhat, és ez jó hatással lehet kettőjük viszonyára. A munka során nem várt szituáció jöhet létre, át kell szerveznie miatta a hétköznapjait.

Nyilas:

A párkapcsolatokat akkor jellemezheti szeretet, nyugalom és kiegyensúlyozottság, ha a pénz a tabutémák táborához tartozik. Nemcsak élete párjának, önnek is zűrössé válhatnak az anyagi ügyei. Egészségére, testi épségére ügyeljen, mert betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Ha ön szülő, gyermekével a viszonya jónak mondható. Olyan rokonnal is jól kijöhet, akivel eddig haragban volt.

Bak:

Önről általánosságban elmondható, hogy nehéz kihozni a sodrából. Ám ez most könnyen mehet, talán azért, mert híres türelmének nyoma sincs. Valaki olyan dologgal állhat elő, hogy önnek még a szőrszálai is égnek állhatnak. Ha nem akar konfliktust, akkor önnek kellene engedékenyebbnek lennie. A munkában sikereket érhet el, kollégával jól kijöhet, olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt úszhat a boldogságban.

Vízöntő:

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezze ki magát, így megúszhatja, hogy nehéz helyzetbe kerüljön. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat. Ha ön szülő, gyermeke miatt a lelke csordultig lehet szeretettel, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömkönny csilloghat a szemében. Pénzügyei jól alakulhatnak, lesz miből költenie.

Halak:

Ha anyagiakról van szó, szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat és igyekeznie jobban takarékoskodni. Nem kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek, mert az életnek ezen a területén sajnos nem tudja most jól képviselni az érdekeit. Eszébe juthat a múlt, és az emlékek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotára. A szerelmi kapcsolatokban veszekedés után édes lehet a kibékülés…