A kutyatáncoltató és gyönyörű kutyája rabul ejtette a zsűri szívét.

A Szépség és a Szörnyeteg kűr egyik részletét vitte a zsűri elé Magyarország többszörösen díjnyertes dog dancer-e, vagyis kutyatáncoltatója, Bérczes Christine Elisabeth és az ausztrál juhászkutya, Meredith. Produkciójukkal teljesen ámulatba ejtették a nézőket és a zsűrit, meg is kapták mind a négy igent, így tovább jutottak. Heidi Klum, Sofia Vergara és Howie Mandel is a közönséggel együtt állva tapsolt, de Simon Cowell is el volt ragadtatva.

Fotó: America’s Got Talent

A közönség soraiban pedig páran a könnyeiket törölgették az élménytől. Heidi Klum szerint a sztori az, ami megkülönböztette ezt más kutyás előadásoktól, míg Sofia Vergara azt imádta a legjobban, hogy Meredith-en látszik, hogy boldog, miközben táncol. Howie Mandel pedig aziránt fejezte ki csodálatát, hogy a tánc olyan volt, mint egy balett, és tényleg képes volt érzelmeket közvetíteni a produkció.

Fotó: America’s Got Talent

 „A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot és kipróbálják a dog dancinget” – mondta a Hollókőn élő kutyatenyésztő, aki nemcsak otthoni termében tart oktatást, hanem online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyusoknak.

Kiemelt kép: America’s Got Talent