Minden boldog nőben egy kiegyensúlyozott nő rejtőzik! (x)

A hír igaz! Bár nem a legfrissebb, hiszen pszichológusok vagy brit tudósok valószínűleg már nagyon régen bebizonyították.

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy több fronton helytálló nő kiegyensúlyozott legyen? A válasz nem egyszerű. De hogy mi az, ami is kell hozzá, abban talán tudunk segíteni.

Polgári Erika, a NaturComfort Kft. tulajdonosa szerint mindenképpen kell az énidő, ami alatt mind a test, mind a lélek megkapja azt a regenerációt, ami szükséges ahhoz, hogy az élet mókuskerekei olajozottan működjenek. Ezt az időt tiszteletben kell tartani.

Az énidőbe többféle kikapcsolódási módszert vehetünk bele, például kozmetikus, fodrász, masszázs, egy jó könyv, zene… sorolhatnánk, de javasoljuk mindenképpen, hogy ekkor se felejtkezzen el a gyógynövények erejéről! Hiszen a “fűben-fában orvosság”, és a “vissza a természethez” kifejezés nagyon sok lehetőséget kínál! Az egyik értelmezésben ezt vehetjük úgy is, hogy egy jó kirándulás a természet lágy ölén kikapcsolja az elmét, kitisztítja a tüdőt, megmozgatja az ízületeket, és a friss levegő jótékony hatással van a bőrre is. És vehetjük úgy is, hogy a természet erejét, a gyógynövényeket használjuk, hogy ezt megéljük.

A NaturComfort elkötelezett híve a természetességnek. Kívül-belül igényes, különleges, prémiumkategóriás gyógynövényes készítmények méltón képezik a kozmetikai kistáska vagy a házi patika részét. A termékek kimagasló mértékben tartalmazzák a gyógynövényes hatóanyagokat, amelyek elsősorban magyar alapanyagokból, magyar szakemberek javaslata alapján készülnek hazai kozmetikai gyártónál. A gyógyhatású készítmények, mellékhatások nélkül, az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.  

„A Cég nagy figyelmet fordít arra telemarketinges vállalkozásként, a vásárló ne csak terméket kapjon egy-egy vásárlásnál, hanem törődést, odafigyelést, segítő kapcsolatot. Az értékesítő munkatársak érezzék meg a telefonvonal végén lévő embertársaik vágyait: komfortosabb, fájdalommentesebb élet, új erőre kapó nagypapa, kinek az unokája bármikor ölébe ugorhat, a fitt nagymama, aki sürög-forog a konyhában, az újból nekiinduló sportoló, akinek izmai a megterhelés ellenére is állják a próbát. A kiegyensúlyozott, kipihent dolgozó, akinek a mindennapi munkától – akár álló, akár ülő – háta-lába-dereka nem roppan meg!” – nyilatkozta a tulajdonos.

Galéria | 8 kép

Minden boldog nőben egy kiegyensúlyozott nő rejtőzik! (x)

Minden boldog nőben egy kiegyensúlyozott nő rejtőzik! (x)

Fotó megosztása:

„Ilyen például jubileumi termékünk, a piacon egyedülálló, nívós Magyar Családi Balzsam Eszencia, mely kimagasló hatóanyag tartalommal rendelkező izomápoló, és 2021-ben Érték és Minőség Nagydíjat is nyert. A másik ilyen különlegesség, a több mint 500 éve szerzetesek által megalkotott, 75 féle gyógynövényt tartalmazó elixír, melyet igen sok területen alkalmazhatunk.

Saját és a munkatársaim tapasztalata alapján is tudom, ha egy nő lépést akar tartani a mai rohanó világgal, akkor bizony néha meg kell állnia.

 A döntés az ő kezében van: felad vagy lead ezt-azt, hogy utolérje magát, vagy felveszi a harcot, és magához veszi irányítást akár a gyógynövények erejével.”