Kos:

Rendkívüli energiával rendelkezhet, ezért olyan feladatot is el tud végezni, amelyhez korábban nem volt ereje. Történjen bármi a világban, az optimizmus lehet önre a jellemző, és ez olyan dolgokat vonz be az életébe, amelyek miatt elégedettséget érezhet. Családtaggal feszült lehet a kapcsolata, talán azért, mert ön most kevésbé elfogadó vele szemben. Balesetveszélyesebbek a napok, legyen óvatos.

Bika:

Ha pénzről van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Ezért szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat, és megpróbálnia jobban takarékoskodni. Kommunikációs probléma is kialakulhat. Különösen igaz ez a családtagokra, akik közül egyesekkel kiáshatja a csatabárdot. A megélhetésével kapcsolatos információ juthat a fülébe, és a bekövetkező változás hosszabb távra szólhat.

Ikrek:

A hét legfontosabb feladata a pénzügyi egyensúly megteremtése vagy megtartása. Ezért jobb lenne, ha nagyobb vásárlást/eladást elhalasztana, mert most csak rosszul járhat. Életében olyan változás következhet be, amelynek már itt volt az ideje, és amely miatt más színben láthatja a világot. Ha jogi problémája van, most jó híreket kaphat. Ha ön szülő, gyermekéért sokat tehet.

Rák:

Anyagiak terén legyen figyelmesebb, mert hajlamossá válhat a pénzszórásra. Elégedetlen lehet a keresetével, ám nem érdemes ennek hangot adnia, mert felettese nem nyitott a problémájára. Neki is meglehet a maga baja. A fülébe juthat egy kellemetlen hír, de ne essen kétségbe, különben rossz döntést hozhat. Az lenne a legjobb, ha a gondját megbeszélné valakivel, és ezzel máris javíthat a helyzetén.

Oroszlán:

Bírságveszélyes a hét, ha megszegi a szabályokat, kisebb vagyonnyi büntetést szabhatnak ki. Egy esemény hatására hatalmába kerítheti a szorongás érzése, emiatt nem láthatja tisztán a jövőjét. A házasságokban, régi együttélésekben kapcsolatuk szorosabbá válhat. Társa nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy ön jól érezze magát a bőrében. Fontos, ne vigyen semmit túlzásba.

Szűz:

Figyelmének fókuszában a megélhetése állhat. Felettesével azért kellene kesztyűs kézzel bánnia, mert neki most több és nehezebb gondja támadhat. Kollégával nagyon jól kijöhet, olyan feladatot is el tud látni, amelyről korábban talán úgy vélekedett, ez meghaladhatja az erejét. A házasságokban, régi együttélésekben társa érzései magukkal ragadhatják önt, és mindketten úszhatnak a boldogságban.

Mérleg:

Párkapcsolatában olyasmi történhet, ami miatt viszonyuk sokkal szorosabbá válhat, mint valaha. Ha még nem bútoroztak össze, eljöhet ennek is a pillanata. Ha ön szülő, gyermeke életében a közös programok, az együtt töltött idő hatására olyan változás állhat be, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Az ön háta mögött valaki a közös felettesüket megpróbálhatja ön ellen hangolni.

Skorpió:

Kollégákkal a kapcsolata felemás lehet: van, akivel jól kijöhet, és olyan is, aki az agyára mehet, akinek a makacssága miatt ön kerülhet nehezebb helyzetbe. Ezért ha kell, csak harcoljon keményen, ne engedje magát meggyőzni semmiről. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. Töltsön több időt rokonokkal, most kölcsönösen élvezhetik egymás társaságát. Próbáljon meg takarékoskodni.

Nyilas:

Váratlanul egészségi problémája alakulhat ki, érdemes orvost felkeresnie, és nem otthon gyógyítgatnia magát. Korábban történt eseménnyel is foglalkoznia kell, talán most pontot tehet az ügy végére. Ha ön szülő, megeshet, hogy észre sem veszi, és gyermekére kényszeríti az akaratát. Főként ezért alakulhat ki a csemetéjével konfliktus. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának.

Bak:

Környezetében olyasmi történhet, ami nemcsak az ön hangulatát befolyásolhatja, hanem hatására a közvetlen környezetében valaki(k) nyomást gyakorolhat(nak) önre. Remekül tud takarékoskodni, talán még félre is tud tenni. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügyletet lebonyolítania. Kollégák között van, akivel jól kijöhet, és olyan is, aki viselkedésével az idegein táncolhat.

Vízöntő:

Kitartásának, következetességének meglesz az eredménye. Talán ön lesz a váll, amin bárki kisírhatja magát. Kollégák között van, aki azt hiszi, körülötte forog az egész világ. Itt az ideje, hogy felvilágosítsa ennek az ellenkezőjéről. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, olyan bevételre is szert tehet, amelyre nem számított. Ha ön szülő, gyermeke hajlamossá válhat érzelmileg zsarolni önt.

Halak:

Még az is lehet, hogy meg kell szakadnia a munkában, az egyéb tevékenységekben. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, ha úgy érzi, nem fizetik meg a munkáját, ennek most ne adjon hangot, mert az ellenkezőjét érheti el, mint amit szeretne. Ha ön szülő, gyermeke miatt lelke tele lehet aggodalommal. Sőt, ha a csemetéjéről van szó, hajlamossá válhat a túlzásokra, ezért konfliktus alakulhat ki.