Strandélmények mellé masszázsújdonságok Bükfürdőn (x)

Óriásbuborék, hagymacsúszda, vizes játszótér és pancsoló a legkisebbeknek – csak néhány elem a Bükfürdő Thermal & Spa strandkínálatából.

Válassz kedvencet!

A családokat sportpályák és árnyas fák sokasága várja a 14 hektáros parkban, a feltöltődést különleges masszázsok biztosítják, és a fürdő egészére ingyen jöhetnek a megújult Thermal Camping vendégei!

Családi csúszda, hagymacsúszda, a legbátrabbaknak kamikaze csúszda, a kisebbeknek vizes játszótér: színes és mozgalmas a strandkínálat Bükfürdőn! A 14 hektáros parkban félezer fa kínál árnyékot a pihenéshez. Ha aktív strandolásra vágysz, akkor is várunk Bükfürdőn! Van pályánk strandröplabdához, strandkézilabdához és strandfocihoz is, és érdemes kipróbálni a vízi kosárlabdapályát. A strandélményeket a Bükfürdő gasztro-kínálata egészíti ki: pizza, lángos, a la carte-választék és az elmaradhatatlan csavaros fagyi is strandra csábít Bükfürdőn. Persze, ha az időjárás kevésbé igazodik az évszakhoz, Bükfürdőn akkor sem fogsz unatkozni! Cápabarlang és beltéri élménymedencék várnak!

A feltöltődéséhez a Medical Wellness szolgáltatásai is hozzájárulnak: tartsd szem előtt, hogy egy-egy félórás ellazulás nem luxus, hanem befektetés! Az egészségmegőrzés záloga a lazítás, a felfrissülés: ehhez ideálisak Bükfürdő exkluzív nyári masszázsújdonságai a Medical Wellness-ben. A bambusz masszázs izomtónust fokozó, a mélyen fekvő izmokat is megdolgozó kezeléstípus, a szárazkefe-masszázs pedig a bőr nyári megújulásához járul hozzá. Javul a bőr oxigénellátása és vérellátása, a kezelés stimulálja a nyirokrendszert, a vérkeringés által fokozódik az anyagcsere, a bőr puhább és rugalmasabb lesz. A kezelés után a krémek, olajok hatóanyagai könnyebben szívódnak fel, ezért hatékony hölgyeknek cellulitis esetén vagy annak megelőzésére, és manapság az is fontos, hogy kiváló stresszoldó hatású. Ajándékozd meg magad a felöltődés élményével! Bükfürdőn elérhető még számos exkluzív spa-kezelés, ilyen a méregtelenítő, stresszoldó sörös peeling testpakolással, a karcsúsító, frissítő kávés peeling, és vadgesztenyés lábpakolás. Több masszázshoz is a Bükfürdő Thermal & Spa saját márkás kozmetikumait használják a masszőrök, hiszen a Bükfürdőn feltörő gyógyvíz az ásványianyag-tartalmával nemzetközi összehasonlításban is a legerősebbek közé tartozik! A kalcium segíti a bőr megújulását, erősíti a bőr felszínét, ezáltal lassítja az öregedést, a magnézium pedig hozzájárul a bőr egészséges anyagcseréjéhez, feszességéhez. Hazavihető kiszerelésben is készülnek krémek, tusfürdők a 65 éve feltört büki gyógyvízből.

Galéria | 9 kép

Szállásra is van ötletünk, méghozzá a lehető legközelebb a fürdőhöz! Megnyitott ugyanis a teljes felújításon átesett a Bükfürdő Thermal Camping. Tágasabbak a beállóhelyek, modern a téli vizesblokk és az eddiginél is zöldebb a terület köszönhetően a faültetéseknek, virágok telepítésének. A korszerűsítés a kemping hátsó területén folytatódik, ahol játszóteret, grillkertet és kutyafuttatót alakítunk ki a nyár közepére. Ne feledd, hogy a kemping vendégei a fürdő vendégei is, hiszen ingyen jöhetnek át fürdőzni azok, akik a Thermal Camping szállóvendégei!

És hogy tényleg teljes legyen a családi élmény: szó szerint a fürdő mellett nyitott új dimenziót a szórakoztatásban a Funcity. Az élményközpontban az ország legmodernebb moziját találod, ami 21. századi játékokkal, virtuális valósággal fogadja a Bükfürdőre érkezőket.