Elegáns, de mégis lezser az idei nyár legtrendibb kollekciója! (x)

Elegáns, de mégis lezser az F&F új nyári kollekciója!

Az idei trendeknek megfelelően, az F&F tavasz-nyári kollekciójában egyaránt megtalálhatóak az elegáns és a lezser ruhadarabok, amelyek most bátran kombinálhatóak egymással. Ami az eleganciát illeti, a kollekció kulcsdarabjai az élénk és natúr színű blézerek, amelyek szinte minden alkalomhoz illenek. A hetvenes évek hangulatát idéző, túlméretezett, széles vállú fazonokat, és a szűkebb, hosszított, elegánsabb formájú darabokat is párosíthatjuk bő szárú nadrággal, vagy egy rövidre szabott sorttal. A blézerek mellett nagy hangsúlyt kapnak a hosszú, derékban szűkített romantikus ruhák, amelyek tökéletes kellékei lehetnek a várva várt nyaralásnak. 

A fürdőruha divat is a nosztalgiázni vágyóknak kecsegtet, a magasderekú és félpántos fazonok, az öves és fodrokkal díszített darabok mind a múltat idézik. A fürdőruhák anyaga viszont a jövőnek kedvez, hiszen a kollekció számos darabja újrahasznosított poliészterből készül, amelyek „Tudatosan Előállított” (Made Mindfully) címkével lettek ellátva. 

A brit márka évről-évre növeli környezetvédelmi törekvéseit, egyre gyakoribb az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter anyagok használata, ez mind a tudatosabb gyártási folyamatok eredménye. Fedezze fel az új kollekciót a Tesco áruházakban

Galéria | 9 kép

Elegáns, de mégis lezser az idei nyár legtrendibb kollekciója! (x)

Elegáns, de mégis lezser az idei nyár legtrendibb kollekciója! (x)

Fotó megosztása:
Az árak tájékoztató jellegűek. A választék áruházanként eltérő lehet.