Havi egészséghoroszkóp a Nők Lapja Egészség 2022/6-7. lapszámából.

Ikrek

Sok testi tünetnek lelki oka van, ezért ha egészségi gondja van, érdemes elgondolkodnia, hátha változtatni tud a problémán vagy az életmódján. Ezzel máris megteheti az első lépést a gyógyulás útján. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésére kedvez az idő. Belebonyolódhat egy olyan helyzetbe, amelyet titokban kell tartania, és amitől feldobott hangulatba kerülhet.

Rák

Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, a közúton, az otthonában és a munkahelyén is vigyázzon. Ha párkapcsolatban él, olyan megbeszélésre kerülhet sor, ami a közös jövőjükkel kapcsolatos. A pénz is központi téma lehet, amiből most lesz annyi, amennyire szükség van. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. 

Oroszlán

Muszáj lesz hétvégenként lazítania, különben nem fogja bírni az iramot és könnyen lebetegedhet. Környezetében lehetnek olyanok, akik önként tolják a szekerét, de megtapasztalhatja a jobb adni, mint kapni aranyigazságot is. Ha jobban figyel a pénzére, akkor elkerülheti a felesleges kiadásokat.

Szűz

Régi egészségügyi probléma oldódhat meg. Érdemes lenne csontritkulás-vizsgálaton is túlesni, mert kiderülhet, hogy kalciumot kellene szednie. A munkában olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek a jövőjére. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha szülő, gyermekével most mindent meg tud beszélni.

Mérleg

Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, vagy ambuláns beavatkozásra kerülhet sor, de jó kezekben lesz. Ha párkapcsolatban él, a társának figyelme a pénzre irányulhat, amiből most nincs elég. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Ha szülő, a gyermekére kedvező hatást gyakorolhat.

Skorpió

Olyan egészségi probléma alakulhat ki, amit a klímaberendezés okozhat. De allergiás tünetek is jelentkezhetnek. A munkában olyan változás következhet be, ami miatt a környezetében annyi lesz az irigye, mint égen a csillag. Illetve több lesz az olyan személy, akik majd nyalni fogják a talpát. A házasságokban, régi együttélésekben társa idegei megfeszülhetnek.

Nyilas

Több lehet a kiadása olyan dolgokra, amelyekkel az egészségét megőrizheti, vagy betegségből felgyógyulhat. Érdemes külföldön nyaralni, ahol jobban kikapcsolódhat, mint itthon. Ha szülő, a gyermeke elfogadóbb, mint korábban, ezért a kapcsolatuk kiegyensúlyozott. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolítására is. Párkapcsolatát társa viselkedése teheti feszültté.

Bak

Érdemes minden reggel nyújtógyakorlatokat végeznie, mert ezzel megakadályozhatja például azt, hogy fájjon a háta. Regenerációs készsége erősebb, mint bármikor, ezért ha beteg, most gyorsabban felépülhet. A szerelmi kapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek. Elsősorban társa türelmetlensége vagy a nyakába szakadó sok feladat az, ami miatt feszült.

Vízöntő

Meszesedés okozhat problémákat. De az is lehet, hogy körömszakadtáig ragaszkodik olyan dologhoz, amelynek lejárt az ideje, és ez a helyzet betegíti meg. Ha szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kellene nyúlnia, de mert most van miből költeni. Kollégával szemben remekül érvényesítheti az akaratát, és az lesz, amit akar. Ismerőssel közös nevezőre juthat. 

Halak

Az lenne a legjobb, ha most venné ki a szabadságát, mert változások előtt áll, átalakulások történhetnek az életében, és ezekhez óriási erőre lesz szüksége. Most töltheti fel az energiaraktárait. Ha még nem szerelmes, átélheti a mindent elsöprő szenvedélyt. Ha szülő, gyermeke olyasmit mondhat önnek, ami miatt talán a meghatottság örömkönnyek csal a szemébe.

Kos

Érzékeny szerve a szeme, amit védeni kellene a napsugárzástól jó minőségű napszemüveggel. De felkereshetné a szemészt is, mert kiderülhet, szemüvegre van szüksége. Többször juthat eszébe a múlt, és ennek hatására annyira elérzékenyülhet, hogy megkönnyezi. Ha szülő, kommunikációs problémák alakulhatnak ki a gyermekével, ez lehet a bosszantó helyzetek oka.

Bika

Lehet, hogy egy szeretett személy ápolásra szorul, miatta többször kell egészségügyi intézményt felkeresnie. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, jól érezheti magát idegen országban, ahova vigyen a tervezettnél több pénzt. A munkában olyan változás következhet be, amely a pénzügyeket is érintheti. Ne aggódjon, a gondviselés nem hagyja magára.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022/6-7. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.