Kos:

Ha kommunikációról van szó, abban ön verhetetlen. Ezért most kellene előadnia azt, ami már egy ideje foglalkoztatja. Megtapasztalhatja a karma törvényének működését, mert aki korábban bántotta vagy rosszat akart önnek, az most megkapja a sorstól a magáét. Pénzügyeire jobban oda kellene figyelnie, mert így elkerülheti, hogy olyasmire adjon ki, ami nem éri meg az árát, vagy egyenesen pénzkidobás.

Bika:

Megeshet, hogy a munkahelyén olyan változások következnek be, amelyek érintik az ön megélhetését is. Ezért érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, hogy ha esetleg megszűnne a munkája, hirtelen ne maradjon kenyérkereset nélkül. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a kiadás mellett jelentősebb bevételre is szert tehet. Ismerősei közül valakinek nagy hasznát veheti.

Ikrek:

Annyi a környezetében a hazug ember, mint égen a csillag. Ezért amit hall, azt ossza el kettővel, így talán lesz a dologban valamennyi igazság. Munkahelyén bonyolult helyzet jöhet létre. Felettese is zűrös szituációba kerülhet. Főnöke nem mond igazat, vagy fogalma sincs arról, mi folyik a háta mögött. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha nyugdíjas, pénzügyi nehézsége adódhat.

Rák:

Ha pénzről van szó, a tisztánlátás nem az erőssége. Ezért olyan dologra adhat ki, vagy olyasmire bólinthat rá, ami nem éri meg az árát, vagy veszteséggel jár. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt a házasságokban, régi együttélésekben szorosabbá válik önök között a kötelék. Régebbi egészségi probléma újulhat ki, vagy olyan betegség alakulhat ki, amelyből lassabb a gyógyulás. Egy kapcsolat véget érhet.

Oroszlán:

Egyik kollégájával jól kijöhet, a munka végzése sem esik nehezére. Ha valakit ki kell szolgálnia, akkor sem érzi úgy magát, mint egy cseléd. Rendelkezik a kellő erővel, hogy a feladatok végére jusson. A házasságokban, régi együttélésekben van, amiben társa megmakacsolhatja magát, és van, amiben nagy lehet önök között az egyetértés. Érdemes lenne szűrővizsgálaton átesnie, a kisebb tüneteket is vegye komolyan.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhetnek át. A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban társa figyelmetlensége, szétszórtsága miatt jöhet létre nehéz helyzet. A munkában, megélhetésben furcsa szituáció alakulhat ki, amely miatt egyik szeme sír, a másik nevet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha lehet, halassza el az utazást egy héttel.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti kedvese rokonsága, vagy ingatlannal kapcsolatos ügy. Ha ön szülő, gyermeke megmakacsolhatja magát, ezért kapcsolatukban átmenetileg nehéz helyzet jöhet létre. De semmi sem tart örökké, ennek is vége lesz egyszer. Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy emiatt még olyan személy is irigykedik, akiről ezt elképzelhetetlennek tartotta.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben társa nehezebben kezelhető. Talán oka ennek az is, hogy élete párjának elege lett a munkájából vagy a feletteséből. Kedvez az idő szerződéskötésnek, utazásnak, értékesebb ingóság vagy ingatlan vételének, eladásának, most nagyon jól járhat. Ha ön szülő, csemetéje füllenthet, ezért a körmére kellene néznie, különben elkanászodik.

Nyilas:

Munkahelyén zűrzavaros helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy megszűnik a munkája, vagy egy kolléga miatt kerül hátrányos helyzetbe. De előfordulhat, hogy egy félreértés miatt hibázik, vagy anyagilag rosszul jár. Lehet, hogy terítékre kerül egy múltban történt esemény, amelyet még nem tud lezárni. A házasságokban, régi együttélésekben társa csalódottá válhat.

Bak:

Energikus ez a hét, olyan feladatot is el tud látni, amelyhez korábban sem erőt, sem kedvet nem érzett. Egy ismerősének is hasznát veheti, valakinek a segítségével sikeresebb, könnyebb lehet az élete. A szerelmi viszonyokban társa elfoglaltsága vagy egzisztenciája miatt aggodalmaskodhat. Legyen a segítségére, engedje, hadd támaszkodjon önre, ez jó hatással lehet a viszonyukra.

Vízöntő:

Hangulata ingadozóvá válhat, mert adódnak dolgok, amelyek miatt annyira szoronghat, hogy nehezen jön álom a szemére. És történhet olyasmi is, ami miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeg. Ha ön szülő, gyermekére olyan jó hatást gyakorolhat, hogy csemetéje boldogan teszi azt, amit ön fontosnak tart. Megeshet, hogy politikának köszönhetően előnyös helyzetbe kerül.

Halak:

Hajlamossá válhat a felületességre. Mivel a figyelem és a kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, ezért fokozottabban koncentrálnia kell arra, ami történik, amit mond. Így talán elkerülhetővé válik a csalódás és a nyomában járó veszteség. Munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, amelybe önnek tilos beleavatkoznia, különben ezzel önmaga alatt vágja majd a fát. Inkább csak szemlélő legyen.