Családi élményfürdőzés felsőfokon (x)

Ráadásul idén számos születésnapi programban és kedvezményben is részünk lehet.

Az idén 20. jubileumi születésnapját ünneplő Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben minden adott, ami egy tökéletes családi élményfürdőzéshez kell. A hatalmas strand, a területén található szálloda, az időjárásbiztos fedett fürdő és az azt körülölelő romantikus kisváros biztos választás egy önfeledt családi nyaraláshoz.

Sárvárfürdő valóban gyermek- és családbarát, s ez nem csak egy jól hangzó szlogen!

Itt minden korosztály megtalálhatja a számára szórakoztató vagy pihentető elfoglaltságot, vízben és szárazföldön egyaránt. A nyári kánikulában a szabadtéri részén a gyerekek kedvence a kalandmedence, ahol a vízben álló kalózhajó és a sárkányvár megannyi élményt és kihívást rejt. A kamaszok és az örök ifjú felnőttek kipróbálhatják gyorsaságukat a négypályás versenycsúszdán és a nyolc izgalmas óriáscsúszdán, csakúgy, mint egy aquaparkban. Különlegesség a fejesugró medence, ebben a speciálisan kialakított öbölben bátran lehet gyakorolni a másutt tiltott vagy veszélyes ugrást. Ha szeretnénk a lehető legtöbb időt vizes élményekkel tölteni, akár a fürdő területén található VitalMed Hotel Sárvár, négycsillagos szállodában is megszállhatunk.

Itt sosincs rossz idő

A sokszor szeszélyes nyári időjárás miatt sem kell a sárvári fürdőben aggódnunk sem akkor, ha esik, sem akkor, ha fúj. A fedett élményfürdőben található csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a gyerekeket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, élménymedencében vagy a hullámmedencében vezethetik le az energiájukat. A babával érkező családok számára babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is rendelkezésre áll, így még a legkisebbekkel is kényelmes a nyaralás.

A szülőknek is jár egy kis pihenés

Melyik szülő ne szeretne a nyári szabadsága alatt egy kicsit olvasgatni, napozni, békésen elnyúlni a gyógyvízben vagy egy frissítő masszázsra menni. De hogyan, ha mindig a gyerekre kell figyelni? Ebben a fürdőben erre is van megoldás! A nyári időszakban mind a strandon, mind a fedett részen, elkerített játszókert/játszóház van, ahol szakképzett, pedagógus végzettséggel rendelkező animátorok felügyeletével szórakozhatnak a gyerekek, míg a szülők végre adhatnak maguknak egy kis „énidőt”.

Galéria | 3 kép

Nemcsak vízi élmények!

A fürdő szomszédságában, a sárvári hét tó egyikének partján tizenegy különböző nehézségű drótkötélpálya bújik meg az árnyas erdőben. A pályák már 3 éves kortól használhatóak, a legedzettebb vendégeknek pedig ott a felnőtt haladó pálya. A tó feletti hosszú átcsúszásokat kicsik is nagyok is egyaránt kedvelik.

All inclusive szolgáltatás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe a belépő „all inclusive”, azaz minden vizes elem használata beletartozik.  Nincsenek elkülönülő zónák, rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék csakúgy, mint a családi élményfürdő, a szabadtéri strand és valamennyi csúszda! Sőt a parkolás is ingyenes!

+ 1 TIPP

Július 8-10-én BEACH FOOD Festival a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben! A megannyi vizes kaland mellett retró könnyűzenei fellépők, játékos és szórakoztató programok, valamint neves DJ-k által kísért éjszakai fürdőzések várják a látogatókat. Bernáth József séf és Sass Dani, a vagány gasztroarc, valamint a fürdő vendéglátóhelyei pedig élőben mutatják meg, hogy egy kis kreativitással még a legegyszerűbb strand ételekből is különleges fogásokat lehet készíteni.