Budapestre látogatnak a ’80-as évek legnagyobb sztárjai! (x)

80's Disco show a Budapest Parkban!

Az 80’s Disco Retro Festival szervezői elsőként rukkoltak elő egy olyan hiánypótló és nagyszabású rendezvénnyel, melyen élőben, egy színpadon adnak koncertet egymás után a 80-as évek legnagyobb külföldi és hazai sztárjai. A 2019-ben debütáló rendezvénysorozat első alkalommal is hatalmas siker volt, így idén is nagy érdeklődésre számítanak a szervezők. A rendezvény alatt hét sztárfellépő lép fel élőben, egy este alatt, melyet egy hatalmas retro buli követ hajnalig. Így egy belépővel nem csak hét koncerten, hanem egy zárásig tartó after party-n is részt vehetünk!

A fellépők összeállításánál még nagyobb durranást szerettek volna elérni idén, ami úgy látszik sikerült. Nem kisebb nevek lépnek fel élőben 09.17-én, mint Sabrina (Boys Boys Boys), Boney M ft. Liz Mitchell (Daddy Cool), Alphaville (Forever Young), Ken Laszlo (1,2,3,4,5,6,7,8) és először koncertezik Magyarországon a Dschinghis Khan (Dschinghis Khan)! És mindannyian élőben, egy színpadon, egy este alatt, egy fergeteges, szabadtéri buli keretein belül!

A kiemelkedő világsztárok mellett színpadra lépnek a korszak hazai képviselői: Szűcs Judit és Soltész Rezső is. A show alatt a fellépők egymást követve adják elő legnépszerűbb slágereiket, visszarepítve ezzel a közönséget a 80-as évekbe. A buli a koncertek után sem áll meg: három színpadon egészen reggelig táncolhatunk a legjobb retro zenékre!

2019-ben minden várakozásunkat felülmúlta a hangulat, ami a rendezvény alatt volt. Már akkor eldöntöttük, hogy ezt minden évben meg kell ismételnünk. A koronavírus közbeszólt, de most újult erővel visszaténk és még nagyobb bulit csinálunk szeptember 17-én! nyilatkozta Kurucz Dániel, a szervező cég, a 80’s Disco Retro Festival egyik szervezője. 

Ahogy minden Budapest Parkos koncertre, úgy erre is küzdőtéri (normál álló) és terasz jegyek (VIP) is kaphatók. A VIP jegyekkel jobb kilátás nyílik a színpadra, külön bejárat, italpult és mosdó áll rendelkezésre. A rendezvényre megváltott jegyekkel a koncerteken és az after party-n is részt lehet venni.

Kapunyitás: 17:00