Kos:

Figyelmének középpontjában a pénz állhat. Olyan váratlan, kedvező helyzet jöhet létre, amely jó hatással lesz a biztonságérzetére. Az életmódjában bekövetkezett változás miatt örömében fülig érhet a szája. Viszont az agytekervényei sajnos lelassulhatnak, ezért kommunikációs probléma alakulhat ki, vagy közlekedés során érheti bosszúság. Barátban ne bízzon.

Bika:

A munkában, megélhetésben történhetnek szorongást keltő változások. Előfordulhat, hogy kényszer hatására kell cselekednie. Felettesével nem érdemes az önt foglalkoztató dolgokat megbeszélnie, mert főnöke most nem nyitott erre. A tanulás témája kerülhet terítékre, és megnyugtató mondatok hangozhatnak el. A házasságokban, régi együttélésekben mindent meg tudnak beszélni.

Ikrek:

A szíve váratlanul szerelemre lobbanhat. A meglévő kapcsolatokban kedvese titkolhat ön elől valamit, vagy egészségi problémával küszködhet. A megérzései átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, és elkerülheti a komolyabb bajokat. Nagyobb utazáson vagy bármilyen külfölddel kapcsolatos ügyön nincs áldás. Legyen óvatos, vigyen magával több pénzt, kössön biztosítást.

Rák:

A párkapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt a kapcsolatuk új kerékvágásban folytatódhat. De az is megeshet, hogy kikacsintgat a viszonyukból. Ha a szinglik táborához tartozik, olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akivel össze is kötheti majd az életét. Nem ajánlott most kölcsönt felvennie, mert nehezen tudja majd törleszteni. A megélhetésben pompás változásra kerülhet sor.

Oroszlán:

Nagy változások következhetnek be az életében, és emiatt hullámzó lelkiállapotba kerülhet. Hol olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek vigasztalják, hol olyanok, amelyek miatt kétségbeeshet, szorongóvá válhat. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, talán gyógyszert kell szednie, vagy változtatni kell a gyógyszerelésén. Valaki rosszindulata előtt döbbenten áll.

Szűz:

Megtapasztalhatja a karma működését, mert ha korábban csúnyán bánt valakivel, netán ártott neki, most mindezt visszakaphatja. A hétköznapjai megváltozhatnak, más ütemben élheti a mindennapokat, és a jövőképe is átalakulhat. Nem önszántából kerül ebbe a helyzetbe, viszont igazodnia kell hozzá. Ha ön szülő, gyermeke szót fogadhat önnek, de mélyebben zsebbe kell nyúlnia csemetéje érdekében.

Mérleg:

Soha nem volt annyira aktuális a mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, több időt tölt orvosi váróban, de akár műtétre is sor kerülhet. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának; rokonnak is segítségére lehet. Hajlamossá válhat a nosztalgiázásra, hatására másként láthat egy olyan helyzetet, amelyre ha rágondol, az lelkileg felzaklathatja önt.

Skorpió:

Ha ön szülő, gyermekének most olyan élményben lehet része, amely miatt szinte örömmámorban úszik, és ez önt is boldoggá teheti. Ha párkapcsolatban él, társa körül kellene hogy forogjon a világ, mert élete párjának mázsás terhek nehezedhetnek a vállára. Ön viszont meg tudja nyugtatni. Kedvez az idő utazásnak, nagyobb vételnek/eladásnak. Idős hozzátartozó miatt többet aggodalmaskodhat.

Nyilas:

Megeshet, hogy olyan sokat kell dolgoznia, és olyan munkát is kell végeznie, hogy úgy érezheti magát, mint egy rabszolga. Megtapasztalhatja a vonzás törvényét is, mert amire többet gondol, az megvalósulhat. Kollégák között van olyan, akivel jól kijön, és olyan is, aki kihúzhatja önnél a gyufát. Ha van gyermeke, többet aggódhat miatta, és olyan tanácsot adhat neki, amivel könnyebbé válhat az élete.

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. De az is lehet, hogy régi probléma ismét terítékre kerül, és ön már kész lesz meghozni azt a döntést, amelyre már régebben sort kellett volna kerítenie. Ha ön még nem szülő, akkor azért, ha van már gyermekük, akkor azért vitázhat. Olyan váratlan kiadásra kényszerülhet, amely alaposan megcsapolhatja a bankszámláját.

Vízöntő:

Tartsa észben, hogy nem kaphat meg mindent. Nem lehet egyszerre jól keresni és közben otthon is helytállni. El kell döntenie, mi a fontosabb, ezt megbeszélni a párjával, vagy egy, az ön számára fontos rokonnal vagy baráttal. A tanácsot megfogadva kellene cselekednie. Nosztalgikus érzések keríthetik hatalmukba, talán még könny is csillog a szemében. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, elégedett lehet.

Halak:

Vételre/eladásra most kellene sort kerítenie, mert jól járhat. Utazáskor idegtépő helyzet jöhet létre. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhat. Baráti kapcsolat sohasem volt annyira fontos, mint ezen a héten. Ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen el sem meri hinni, hogy ilyen szerencsés szituációba kerülhet. Ha ön szülő, gyermekére nehezebben tud hatást gyakorolni.