Kos:

Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek miatt könny csilloghat a szemében. Pénzügyek terén helyén van az esze, így jól tudja képviselni az érdekeit. A pénz azonban jön és megy. Olyan dologra adhat ki, amely nem más, mint befektetés, és a későbbiekben majd hasznot hajt. Hízásveszélyes ez a hét, talán még a levegővétel is hizlal.

Bika:

Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert olyan kiadása lehet, amely elkerülhető lenne. Megeshet, hogy rokonnal alakul ki anyagiak miatt vita. Vagy olyan változások következhetnek be az életében, amelyek miatt talán át kellene gondolnia a családi költségvetést. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Kapcsolatainak nagy hasznát veheti, valaki tolhatja az ön szekerét.

Ikrek:

Kommunikációs és közlekedési problémákkal szembesülhet, ezért mielőtt megszólal, számoljon el hétig, és mielőtt lelép a járdáról, nézzen körül. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt nehéznek érezheti az életét és borúsabban láthatja a jövőjét. Mindig is nagyon jól tudott alkalmazkodni, így lesz ez most is, ezért érezheti magát jól a bőrében. Különösen így van ez, ha munkáról, megélhetésről van szó.

Rák:

Pénzügyei siralmas képet mutatnak, ezért jól tenné, ha takarékoskodna, vagy  csak arra adna ki, amire nagyon muszáj. Életében olyan szerencsés változás következhet be, amely miatt örömében fülig érhet a szája. A házasságokban, régi együttélésekben a viharos napok után édes lehet a kibékülés. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen figyelmesebb. Régi egészségi probléma kiújulhat.

Oroszlán:

Környezetében van valaki, aki miatt nehezebbnek érezheti az életét. Talán olyan dologgal muszáj önnek előállnia, amivel vagy nem ért egyet, vagy kényszer hatására kell cselekednie. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, olyan szerencsés esemény is bekövetkezhet, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. Ha egészségi problémája adódott, a gyógyulás útjára léphet.

Szűz:

A munkában, megélhetésben bonyolult helyzet jöhet létre. Felettese olyasmit mondhat, ami miatt ön szorongóvá válhat, ezért éjszaka nehezebben jöhet álom a szemére. Ha házas, vagy régóta együtt élnek, társa szeretete, törődése, odaadása átsegítheti önt a legnehezebb helyzeten is. Most kellene bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket lebonyolítania, mert jól járhat.

Mérleg:

A házasságokra, régi együttélésekre az elfogadás vagy a megbocsátás lehet jellemző. Ha sokat vitáztak, most a kiegyensúlyozottság teheti boldoggá önöket. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, nem tudja őt meggyőzni arról, amiről nagyon szeretné. Környezetében valakinek nagy szüksége lehet az ön szeretetére, ezért öntse szavakba, amit érez, és ezzel ön is jól érezheti magát a bőrében.

Skorpió:

Olyan esemény következhet be, amely miatt egészségi problémája alakulhat ki. Megeshet, hogy felettesével vagy a rangban ön fölött álló személyekkel konfliktusba kerül. Ha ön szülő, gyermeke olyasmit mondhat, hogy ön ettől ellágyulhat, és úszhat a boldogságban. A munkában új helyzet jöhet létre, hálát adhat miatta a teremtőnek, mert élete, a mindennapjai szerencsésen alakulhatnak.

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. De az is lehet, hogy olyan régről ismert személy bukkan fel, aki miatt hirtelen az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Ha huzamosabb ideje egészségi problémája van, érdemes lenne új gyógyítót vagy gyógyszert kipróbálnia. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Ha ön szülő, gyermekével remekül kijöhetnek.

Bak:

Kolléga, munka során megismert személy vagy a közvetlen környezetében valaki az idegeire mehet. Pénzügyei sem úgy alakulnak, ahogyan tervezte. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Ha egy mód van rá, a politika legyen most tabutéma, mert nem éri meg ezért haragban lenni olyasvalakivel, aki egyébként fontos önnek. Ingatlanügyletet most érdemes elintéznie.

Vízöntő:

Ha ön szülő, gyermeke nem tud alkalmazkodni önhöz, nem akarja azt tenni, amit ön jónak gondol. Ezért jöhet létre konfliktus. Ha szeretne hatást gyakorolni rá, maradjon vele szemben következetes. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Eszébe juthat a múlt, vagy régi ismerőssel futhat össze, és ez befolyásolhatja a kedélyállapotát. Többet gondolhat egy régi titokra.

Halak:

Még az is lehet, hogy a pénz úgy fog önhöz vonzódni, mint vas a mágneshez. Sőt, az is lehet, hogy a munkahelyén olyan változások jönnek létre, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Aki esetleg korábban bántotta önt, most megkapja a sorstól a magáét. Rokon idegesítően viselkedhet, vagy ön olyan dolgot vásárolhat, ami nem éri meg az árát. Valakinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében.