Kos:

Míg a házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység, addig a párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért ne hagyja ki a szerencsejátékokat. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, eljött a pillanat, hogy ennek hangot adjon. De az is lehet, hogy nehezebben tudja most beosztani a pénzét.

Bika:

A megélhetésben nehéz helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy megszűnik a munkája. Azért ne essen emiatt kétségbe, mert ha a sors becsuk egy ajtót, utána rövidesen kinyit egy másikat. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhat, és talán olyan összeg is ütheti a markát, amelyet jó lenne, ha a titokban tartana, mert irigyeinek száma ezért annyi lehet, mint égen a csillag.

Ikrek:

Kapcsolatainak talán sohasem vette még olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet. Előfordulhat, hogy a munkahelyén megbecsülik önt, vagy olyan hír juthat a fülébe, amely megnyugtathatja. Fel kell készülnie arra, hogy valaki az ön háta mögött áskálódhat, az illető rosszindulata meglepheti. Ha párkapcsolatban él, a pénz központi témájuk lehet.

Rák:

Olyan pletyka juthat a fülébe, amely miatt izgatottá válhat, és alig várja, hogy továbbadja valakinek. A megélhetésben szerencsés változásra van kilátás. Új felettese is lehet, vagy olyan lehetőséget sodorhat végre útjába az élet, amely miatt irigyeinek száma jelentősen megnövekedhet. Házasságokban, régi együttélésekben társának problémája akadhat a rokonaival, támogassa a helyzet megoldásában.

Oroszlán:

Környezetében több az olyan személy, aki miatt nehezebbnek érezheti az életét. Ha párkapcsolatban él, társa ragaszkodhat olyasmihez, amiben nem értenek egyet, és önnek kényszer hatására kell cselekednie. Pénzügyei hullámzó képet mutatnak, a bevétel mellett váratlan kiadásra is sor kerülhet. Fontos, hogy a héten beiktasson pihenőnapot, mert a következő időben rengeteg feladat szakadhat a nyakába.

Szűz:

Nehezebbnek érezheti az életét, ami érthető, hiszen rengeteget dolgozik, és nem tud olyan eredményt elérni, mint amilyet szeretne. Ráadásul vannak ügyek, amelyek nem az ön akaratán múlnak, egyszerűen el kell szenvednie dolgokat. A megérzései nagyon jól működnek. Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, mert talán elkerülheti az igazán nehéz helyzetet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban társa viselkedése miatt jöhetnek ki jól. Párja nagy energiákat fektethet abba, hogy kapcsolatuk jól működjön. Sőt, most talán olyan dolgot is el tud fogadni, amit eddig nem. A szerelmi viszonyokban búcsút inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat, mert félti őt. Ha betegség alakul ki, nyomban forduljon vele orvoshoz.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben nemhogy félszavakból, de még bővített mondatokból sem érthetik meg egymást. Ez a kommunikációs probléma nehézzé teheti nemcsak a társával, hanem a környezetében élőkkel is a kapcsolatát. Ezért igyekezzen jól kifejezni magát. Olyan értesítés érkezhet, amely miatt idegességében az egekbe emelkedhet a vérnyomása. A munkában szerencsés változásokra van kilátás.

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben társa nyitottabb, és el tudja fogadni mindazt, amit ön jónak tart. A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt talán át kell szerveznie az életét, és a napi rutin ennek megfelelően változhat. Ha egészségi problémája van, új gyógymódra vagy gyógyszerre lesz szüksége, amely kisebb vagyonba kerülhet. Felbukkanhat az exe, és az idegeire mehet.

Bak:

A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák okozhatnak galibát, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezze ki magát, így elkerülhetővé válhatnak a nagyobb bajok. Pénzügyei siralmas képet mutathatnak, ezért ha egy mód van rá, nagyobb vásárlást/eladást el kellene halasztania. Olyan személyt is meg tud érteni, akivel eddig fasírtban lehetett. Rokon miatt többet aggódhat.

Vízöntő:

Az internet, az online világ okozhat zűrös helyzetet, emiatt a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezte. Lehet, hogy olyasmi jut tudomására, ami előtt meglepetten állhat, és elgondolkodhat a jövőjén. Olyan találkozásban is része lehet, amely miatt szerencsésnek érezheti magát. Nem érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet most lebonyolítania, mert a dolgok nem az ön akaratán múlnak.

Halak:

Anyagilag jól tudja képviselni az érdekeit, ezért most kellene az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket lefolytatnia. Vagy a jelenlegi munkájában történhetnek olyan változások, amelyek miatt a bankszámláján nőhet az egyenleg. Szeretett személy miatt nagyobb teher nehezedhet a vállára, és ezért más kerékvágásban folytatódhatnak a hétköznapjai.