Merülj el a nyárban – a Csallóköz ékszerdobozában! (x)

Ha szabadulnál a mindennapi teendők terhe alól, egy pillanatra hunyd le a szemed, és képzeld el, amikor egy fülledt délután kiülsz egy pohár hideg itallal egy kastély teraszára, s hagyod, hogy magával ragadjon a nyár. A bőrödet szelíden simogatja a napsugár, a levegőben csodálatos kerti virágok illata lengedez, miközben átadod magad a kényeztetésnek. Téged is vár a Hotel Amade Château Nyékvárkonyban, ahol ébren álmodozhatsz!

A Hotel Amade Château egy romantikus vidéki kastélyszálló Győrtől mindössze 25 kilométerre, Budapesttől pedig alig másfél órányi autóútra, varázslatos ártéri erdők, szemet gyönyörködtető napraforgó mezők és aranyló búzatáblák ölelésében. A festői Csallóköz szívében elhelyezkedő ötcsillagos kastélyszálló helyén egykor a báró és gróf Amade család birtoka állt. Az arisztokrácia szellemében kapott új köntöst a kastély, ahol fenséges pihenésben lehet része a látogatónak. Valódi pompa veszi körbe a vendéget. Az előkelő termek, fényűző lakosztályok és hangulatos szobák színes tapétái és különleges rokokó díszítése már a belépéskor elvarázsol, a kastélyt körülölelő park pedig egyenesen a mesék birodalmába repít.

Piknik az angolparkban

Megtapasztalhatod, milyen is volt egykor az udvarhölgyek gondtalan élete. Az angolkert tökéletesre nyírt pázsitján kockás asztalterítőn fogyaszthatod el a kiváló házias harapnivalókat, amelyhez a pincérek fehér kesztyűben szolgálják fel a gyöngyöző pezsgőt. Egy romantikus nyári estén nincs is jobb hely, mint a szabad ég alatt ejtőzni a fűben.

Galéria | 4 kép

Merülj el a nyárban – a Csallóköz ékszerdobozában! (x)

Merülj el a nyárban – a Csallóköz ékszerdobozában! (x)

Fotó megosztása:

Éld át a vasárnapi brunch hangulatát!

Ha nosztalgiával emlékszel vissza az órákon át tartó vasárnapi családi ebédekre, van egy jó hírünk a számodra. Múltidéző vasárnapi brunchunkon mindezt újra átélheted. Svédasztalos kínálatunk gazdag választékkal, kiváló előételekkel, ízletes levesekkel és különféle ínyenc főételekkel vár, az étkezést pedig a candy bar különleges desszertjeivel koronázhatod meg. Délutáni teádat kézzel festett Herendi porcelán csészéből fogyaszthatod el. Kivételes élményt nyújt a kastély csendes zugában felállított varázslatos teasátor, ahol teljesen átadhatod magad a nyugalomnak és a válogatott tealevelek aromájának.

Lemerültél? Merülj el a vízben!

Nincs kellemesebb annál, mint amikor egy forró nyári napon lehűthetjük magunkat a vízben. Kültéri medencénk a leggyakorlottabb úszókat is kielégíti. Csobbanj egyet, élvezd a napfény ízét, majd kóstold meg az érett gyümölcsökből készült frissítő házi limonádéinkat. Mind közül kihagyhatatlan az Amade almalé, melyhez az almát a saját gyümölcsöskertünkben szüreteltük. A perzselő napsugarak elől egzotikus hangulatú Buddha bárunk nyújt hűs menedéket. Kiváló zeneválogatásunknak köszönhetően az sem kizárt, hogy estére egy nyüzsgő kerti parti helyszínévé válik a chill zóna.

Minden fogás új ízeket mutat be

A nyár kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy élvezzük a vidéki élet adottságait. Költsd el az ebédet a szabad ég alatt! Szakácsaink virtuozitásukkal a legjobbat hozzák ki a helyi alapanyagokból, ezzel teszik teljessé az Amade-élményt. A főszakács és csapata által készített, szemet gyönyörködtető alkotások a modern kor elvárásainak megfelelve követik a régió hagyományait. A plein air ebéd nem ér véget a desszerttel, hanem jó társaságban egész napnyugtáig eltart a kastélyparkban. A kastély 30 egyedi kialakítású, elegánsan berendezett luxusszobája közül választásod szerint bármelyikben nyugovóra térhetsz.

Légy a vendégünk!