Ma már bárkiből lehet hobbicukrász.

A legtöbbünknek van valamilyen kedvenc süteménye vagy desszertje, azonban már jóval kevesebben vállalkozunk arra, hogy megpróbáljuk otthon elkészíteni ezeket. Pedig a házisüteményeknek megvan az a bájos tökéletlenségük, amelyet egy cukrászdai remekmű az ízével sem tud kárpótolni – nem is beszélve a szeretetről, amit az elkészítésük közben minden hobbicukrász titkos hozzávalóként belecsempész. Ma már számtalan sütési dekor terméket kaphatunk akár az élelmiszerboltokban is, amelyek megkönnyítik az otthoni süteménykészítést.

A huszadik század elején még csak olyan segédtermékek voltak elérhetők, mint például a sütőpor, de a második világháború után lassan kezdtek megjelenni az egyéb készítmények is. Amíg korábban egy tökéletes krém elkészítésének módját csak a szakemberek ismerték, később már elég volt a kívánt édesség alapjául szolgáló port megvenniük a háziasszonyoknak, és mindenféle macera nélkül kikeverhették a krémet.

Azóta szinte kivétel nélkül bármelyik élelmiszerboltban találhatunk az otthoni sütést megkönnyítő termékekből. Így, ha épp vasárnap reggel jut eszünkbe, hogy az ebéd után jól esne egy házisüteménnyel megkoronázni az étkezést, elég átugrani a legközelebbi kisboltba, és jó eséllyel találunk valamilyen krémalapot vagy pudingport. Innentől kezdve már csak a fantáziánk szab határt annak, milyen édességgel lepjük meg a családot!

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

 

Dr. Oetker Eredeti puding 

A Dr. Oetker Eredeti Vanília Puding a legrégebbi és legkedveltebb főzőpudingunk. Egy örök klasszikus, melyet az egész család szeret.  A Dr. Oetker Eredeti Puding a termékválaszték klasszikus eleme, 1894 óta a kompetencia, a minőség és az élvezet védjegye. Adjon gyermekének még több gondoskodást, szeretetet és Dr. Oetker Eredeti Pudingot!

 

 

 

HULALA Cukrászati habalapanyag 500ml

A Hulala habalapanyag 100%-ban növényi alapú, gluténmentes, laktózmentes. Kiváló habosodás, alaktartás és semleges íz jellemzi. Széles körűen felhasználható habok, krémek, töltelékek készítésénél önmagában, vagy a többi összetevő ízének kihangsúlyozására.

 

 

 

Milli Habtejszín 

A Milli habtejszín tökéletes választás az ínycsiklandó édességre vágyóknak, hisze könnyen és gyorsan varázsolhatunk belőle kemény és tartós tejszínhabot.

 

 

 

 

 

Milli Hab- és főzőtejszín

Főzéshez keresel alapanyagot vagy tartós tejszínhabot az édességekhez? Az most mindegy, hiszen az univerzális Milli tejszínen semmilyen konyhai feladat nem foghat ki.

 

 

 

Dr. Oetker Házi krémes krém cukorcsökkentett

A csökkentett cukortartalmú Dr. Oetker Házi Krémes krémporral a megszokott minőségben készíthetjük el kedvenc házias ízű krémesünket. Elkészítése egyszerű, 800 ml hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság! A krém kitűnő tölteléke lehet a nagyi kedvenc házi krémesének, a képviselőfánknak, vagy más krémes finomságnak.

 

 

Dr. Oetker Vanillin Zero

Cukormentes vanillincukor eritrittel az egészségtudatos fogyasztóknak, illetve akiknek diéta vagy életforma miatt nem megengedett a cukor fogyasztása. A termék vanillintartalma azonos a hagyományos Dr. Oetker Vanillincukoréval, mely széleskörű felhasználást tesz lehetővé: kiváló választás süteményekhez, desszertekhez, krémekhez, befőttekhez, levesekhez, szószokhoz, italokhoz.

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!