Kos:

Óriási energiával rendelkezik, ennek hatására nincs olyan, amit ne tudna elvégezni. Mivel a regenerációs készsége is erős, ezért ha beteg, gyorsabban gyógyulhat. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. A szerelmi kapcsolatokban feszültséget okozhat, hogy kedvesének problémája adódhat. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kellene nyúlnia.

Bika:

Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert nemcsak jó lehetőséget találhat, hanem elkerülheti azt a kiszolgáltatott helyzetet, amelyet a munkanélküliség okozhat. Felettesével nehéz kijönni, ezért ne erőltessen nála semmit. Viszont a kapcsolatainak sohasem vette még olyan nagy hasznát, mint most. Pénzügyei hullámzó képet mutatnak, a kiadás mellett bevétele is lehet.

Ikrek:

Boldogító esemény történhet önnel, ezért örömében néhány centiméterrel a föld felett lebeghet. Életében olyan változás következhet be, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, nem sikerül elérnie mindazt, amit célul tűzött ki maga elé. A pénzért kőkeményen meg kell dolgoznia, semmi nem hullik az ölébe.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben társával most nehezebben tud kijönni. Különösen igaz ez akkor, ha gyermekük is van. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, olyan esemény is bekövetkezhet, amely hatással lehet a jövőjére. Ha tanulmányokat folytat, vagy szeretett személy jár iskolába, olyan változás történhet, amely miatt örömében fülig ér a szája. Régi egészségügyi probléma kiújulhat.

Oroszlán:

Kolléga, vagy munka során megismert személy az idegein táncolhat. Lehet, hogy ön viselkedik úgy, hogy a környezetében élők közül többen a menekülési útvonalat kereshetik. A házasságokban, régi együttélésekben is nehéz helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy élete párjának rokonságával alakul ki konfliktus. Most érdemes kölcsönt felvennie, mert később játszi könnyedséggel fogja törleszteni.

Szűz:

Ha még van állása, akkor is érdemes lenne nyitott szemmel és füllel járnia, mert a sors pompás lehetőséget sodorhat az útjába. Úgy a felettesével, mint a kollégákkal nehezebben tud kijönni. Ezért a fontosabb megbeszéléseket megérné elhalasztani, mert most nem tudja jól képviselni az érdekeit. A házasságokban, régi együttélésekben a másik miatt kölcsönösen szerencsésnek érezhetik magukat.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatban régi probléma kerülhet terítékre. Lehet, hogy kedvese viselkedése miatt érzi bonyolultnak az életét. Ha ön szülő, gyermeke megmakacsolhatja magát, nehezebben tudnak kijönni egymással. A munkában szerencsésen alakulhatnak az ügyek. Ha állást kíván változtatni, most tegye, mert az új lehetőségen Isten áldása van. A szerencsétlen helyzetekből is szerencsésen jöhet ki.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben társa nem nyitott az önnel való kommunikációra. Persze lehetnek halaszthatatlan dolgok, ebben az esetben lényeges, hogy diplomatikusan fogalmazzon. Mert szépen „becsomagolt” mondandójával társa egyetérthet. Ha ön szülő, gyermeke életében szerencsés változás következhet be, amely önt is boldoggá teheti. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Nyilas:

Figyelmének fókuszában ezen a héten elsősorban a pénz állhat. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek lebonyolításának. Ugyanakkor társa életében olyan változások következhetnek be, amelyek következtében kevesebb pénz folyhat be a közös kasszába. Kollégák között van, aki úgy viselkedhet, mint egy zsebdiktátor, és akad olyan is, akivel annyira jól kijön, hogy be tudják fejezni egymás mondatait.

Bak:

Hajlamossá válhat a makacsságra, de az is megeshet, hogy kisebbrendűség-érzés keríti hatalmába. Talán ez az oka annak, hogy viselkedésével még olyasvalakit is kiboríthat, akit egyébként nagyon szeret. Felmerülhet a féltékenység érzése is, és ezzel nehézzé teheti kedvese életét. Ha ön szülő, gyermekével még olyan dolgokat is meg tud beszélni, amikre korábban egyikük sem volt nyitott.

Vízöntő:

Még a szemétből is képes lehet aranyat varázsolni. Nem csak meg tudja keresni a pénzt, hanem jól be is tudja osztani. Olyan esemény is történhet, amely nagyon jó hatással van a biztonságérzetére. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. Talán azért, mert ön olyan dologhoz ragaszkodik, amit gyermeke elutasít. Rokonai között van valaki, aki idegesítheti, és olyan is, akivel remekül kijöhetnek.

Halak:

Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, hatására nemcsak a pénzügyeiben, hanem az élet több területén érhet el sikereket. Megérzései sohasem voltak annyira jók, mint most. Ha ezekre hallgat, előnyös helyzetbe kerülhet. Megeshet, hogy olyan pletyka jut a fülébe, amely miatt a szorongás érzése uralkodik el a lelkén. Ismerősei között van olyan, aki miatt csalódottságot érezhet.