A tökéletes családi nyaralás titka (x)

Ismered a tökéletes családi nyaralás titkát? Kövesd a Bubbles Club sárkányait!

Alig várjuk minden júniusban, hogy végre bezáródjanak a sulikapuk és véget érjenek a napi leckeírások, az állandó rohanás. A nyári szünidő jól megérdemelt ajándék az egész családnak, éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a közös nyaralás napjai felhőtlenül vidám játékkal és testi-lelki feltöltődést jelentő kikapcsolódással teljenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A megoldást nyaralási helyszínünk körültekintő megválasztása jelenti, például egy gyerekbarát all inclusive szálloda, ahol a korlátlan étel-ital fogyasztás minden előnye mellett a gyerekeket hozzáértő animátor csapat szórakoztatja reggeltől estig, miközben a szülők is kedvükre lazíthatnak a vízparton.

A Bubbles Club szállodák még ennél is többet tudnak: bájos sárkánykabalái szó szerint beköltöztek a hotelekbe, hogy barátságot kössenek az ott nyaraló gyerekekkel. Ki is tudna nekik ellenállni?! A családi nyaralás sikere tehát borítékolható, hiszen, ha a gyerek boldog, akkor a szülő is elégedett és nyugodtan pihen. A Danubius Hotels bükfürdői és balatonfüredi szállodái, valamint az Ensana Hotels egyik hévízi szállodája népszerű „sárkányos” szállodák izgalmas Bubbles Club animációval. Itt tényleg életnagyságú sárkányok sétálnak a folyosón, mesekönyvek szólnak a kalandjaikról, kedvenc ételeiket megtalálhatjuk a büféasztalon, sőt még az esti mini discóban is együtt rophatjuk velük a táncot.

Bármelyik Bubbles Club szálloda tökéletes választás, ha gyermekekkel indulunk belföldi nyaralásra, választás előtt talán csak azt érdemes átgondolnunk, vajon a Balaton vonz-e minket páratlanul szép környezetével, strandolással, hajókázással, kirándulásokkal és az elmaradhatatlan balatoni lángossal, hekk hallal és zamatos borokkal, vagy egy wellness szálloda medencéi, szaunái és masszázsai mellett találjuk meg a számunkra ideális kikapcsolódást. Akár a balatonfüredi all inclusive Danubius Hotel Marina vagy a félpanziós ellátást nyújtó Danubius Hotel Annabella, akár a bükfürdői all inclusive Danubius Hotel Bük vagy a hévízi all inclusive Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel lesz a kiválasztott szállodánk, szülőként nyugodtan elengedhetjük magunkat, hiszen gyermekeink a lehető legjobb kezekben lesznek a Bubbles Club animátorok és sárkányok között. Ha pedig kimozdulni vágyunk a hotelek kényelméből, Balatonfüred, Bük és Hévíz is bővelkedik a helyi programokban és rendezvényekben. Beszállhatunk a városnéző kisvonatokba, termelői piacokon szemlélődhetünk, kerékpáros vagy gyalogos kirándulásra indulhatunk, ahonnan tárt karokkal és ínycsiklandó büféasztallal várnak vissza minket a szállodák.

Sárkánykalandokra fel!

Kreatív kézműveskedés, meseolvasás, ügyességi játékok, mozgás, vidám vetélkedők szárazon és vízen, mini disco. Szinte óránként más-más animációs foglalkozásra várják a Bubbles Clubban a gyerekeket, akik boldogan vetik bele magukat az élményekbe. A totyogókat kényelmes játszószobák, a nagyobbakat kerti játszótér várja, mindig lehet színezni, társasozni, kártyázni vagy önfeledten pancsolni a gyermek élménymedencékben. Érdemes folyamatosan figyelni a Bubbles Club nyári aktivitásait is: az idén is meghirdetett bizonyítvány akcióban a 4-es átlag felett teljesítő gyerekek sárkányos mesekönyvet választhatnak június 15. és július 25. között szállodai nyaralásuk alatt. Június 10-12. között Bükön nyárindító hétvégére várják a családokat, ugyanitt augusztus 10-13. között különleges szinkrontábor valósul meg ismert színészek közreműködésével. A június 24-26-i Szentivánéj minden Bubbles Club szállodában hatalmas élményeket ígér az ünnephez illő tűzgyújtással. A vakációt augusztus utolsó hétvégéjén fergeteges nyárzáró hétvége búcsúztatja, természetesen Bubbles bulival és sárkányokkal.

Galéria | 5 kép

Egy Bubbles Club szálloda mindig kitűnő választás, ha gyerekkel nyaralunk. Nemcsak a kicsik boldog időtöltése, hanem a mi nyugodt pihenésünk miatt is. A 6 év alattiakra érvényes 100 % gyermekkedvezmény és a SZÉP kártya fizetési lehetőség pedig még a pénztárcánknak is tetszeni fog. Előttünk a nyári szünidő, sárkánykalandokra fel!