Te is bármikor vevő vagy egy édes péksütire?

Nem tudod, mi legyen a reggeli, csak azt, hogy valami édesre vágysz? Ráadásul rohannod is kell a munkába, vagy az oviba a gyerekkel? Épp az ilyen alkalmakra nyújtanak kiváló opciót az édes péksütemények. A frissen sült, gőzölgő pékáruknak igencsak kevesen tudunk ellenállni, de szerencsére nem is kell megtartóztatni magunkat: rengeteg cukormentes, szénhidrátcsökkentet és speciális táplálkozási igényeket kielégítő ételből választhatunk már a pékségekben.

A legnépszerűbb receptúrák leveles tésztát vagy egyszerű kelt tésztát alkalmaznak, amelyek az idők során szinte már egybeforrtak az édes péksütemények fogalmával. Hosszadalmasabb és bonyolultabb előkészíteni a Franciaországból származó leveles tésztát, azonban annál különlegesebb élményt fog nyújtani egy ilyen péksüti elfogyasztása. De a hagyományos kelt tésztát sem szabad alábecsülni; a péknek nagy gondossággal kell bánnia vele, hogy tökéletes állagot érjen el a sütés végére.

Egy dologban biztosak lehetünk: a gyártók minden esetben arra törekednek, hogy a mi ízlésünknek és életmódunknak legmegfelelőbb termékeket tegyék fel a polcokra. Legyen szó bármilyen tésztáról, az ízesítéssel válik igazán egyedivé egy péksütemény.

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Update Food Update Zero Vaníliás csiga étcsokoládé darabokkal, édesítőszerekkel 450g

Vaníliás csigánk csokidarabokkal felejthetetlen utazásra hív az ízek univerzumába. A hagyományos termékekhez képest 45%-kal csökkentett szénhidráttartalmú, ízletes leveles tésztából gyúrt, vaníliás töltelékkel töltött, étcsoki darabokkal megbolondított, előkelesztett, gyorsfagyasztott péksüteményünkre garantáltan nem tudtok majd nemet mondani. Ízélmény a köbön elérhető áron, hozzáadott cukortól mentesen csak az Update Food-tól!

 

Update Food Update csupa eper-epres rétes

Az eper nem csak ízletes és finom gyümölcs, de magas antioxidáns tartalmával még az egészségünket is híven szolgálja! Ha pedig minőségi rétestésztába rejtjük a természet ízletes adományát, hozzáadott cukor nélkül olyan szénhidrátcsökkentett finomsághoz jutunk, amit a nap bármely szakában fogyaszthatunk. Epres rétesünk a hagyományos rétesekhez képest 30%-kal csökkentett szénhidráttartalmával felüdülés azoknak, akik eddig az elhízástól való félelmük miatt nem merték magukat kényeztetni vele.

 

Update Food DR. Schwarz kakaós csiga édesítőszerekkel 

Hozzáadott cukortól mentes Dr Schwarz kakós csiga valódi ízbomba azoknak, akik számára a minőségi kakaóval töltött péksütemény elfogyasztása egyet jelent a tökéletes reggeli kielégüléssel. A hagyományos termékekhez képest 55%-kal csökkentett szénhidráttartalom pedig garancia arra, hogy péktermékeink legnemesebb képviselőjének elfogyasztása még véletlenül se menjen a fittségetek kárára. Dr Schwarz kakaós csiga édesítőszerekkel azoknak, akik számára az egészséges étkezés létkérdés!

 

Pek-Snack Extra Mákos guba párna

A közkedvelt magyar desszert, a mákos guba izgalmasan új péksütemény formában. Aranybarnára sült, roppanós leveles tészta találkozása krémes, vanília ízű és mákos töltelékkel.

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!